Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 5 mei 2017

AliExpress #2: de beste fidget spinners

Fidget spinners zijn ontzettend populair. Even tot rust komen, of juist jezelf lekker afleiden. Op AliExpress kun je talloze spinners vinden, in allerlei soorten vormen en kleuren. Wij zetten er zes voor je op een rijtje.

Fidget spinners zijn helemaal in

De Fidget Cube was en is nog steeds ontzettend populair. Chinese fabrikanten zetten nog voor het hebbeding uitkwam hun eigen kopieën op de markt. Sterker nog, ze kwamen al snel met hun eigen varianten, inclusief de Fidget Cube 2.0.

Ondertussen is iedereen weer bezig met de volgende afleidende gadget voor op je bureau: spinners. Een paar lagers, wat plastic, meer is het niet. Maar het blijft draaien, en zo snel! Ook van de spinners kun je weer allerlei varianten vinden. In Nederland zijn ze echter meestal veel te duur, terwijl de verkopers ze zelf ook gewoon van AliExpress halen. Zonde van je geld dus, want je kunt ze net zo goed zelf op Ali aanschaffen.

Wij hebben AliExpress voor je afgespeurd voor de tofste spinners. Nog geen ervaring met Ali? In dit artikel leggen we je precies uit hoe je producten op AliExpress kunt kopen, en waarom de website betrouwbaar is.

Hier begon het allemaal mee

Laten we beginnen met de normale, originele spinner. Althans, origineel, het is onduidelijk welke fabrikant er als eerste mee kwam. Dat mag de pret echter niet drukken. Voor minder dan drie euro heb je al een spinner in je handen!

Fidget Spinner

Lampjes!

Spinners draaien dankzij de lagers dus razend snel rond. Het blijft fascinerend om er mee te spelen, al helemaal als je even tot rust wil komen. Ondertussen zijn er ook spinners met ingebouwde LED-lampjes verkrijgbaar. De snel ronddraaiende lichtjes creëren een mooi effect. Of je er nog steeds rustig van wordt betwijfelen we, maar ach. Voor rond de drie euro kun je een exemplaar in huis halen.

AliExpress fidget spinners

De meeste spinners zien er vrij basic uit, saai haast. Met deze speciale spinners waan je je een echte ninja. Kies een mooi kleurtje uit, en oefen op je oude knuffels. Een ninjaster en een spinner, twee vliegen in een klap. Voor rond de vijf euro krijg je er meteen twee. Scheelt weer als je er eentje kwijt raakt.

AliExpress fidget spinner

Batman

Ninja’s zijn lang niet de enigen die hun vijanden uitschakelen met een welgemikte worp. Ook Batman kan er wat van met zijn multifunctionele batarang. AliExpres staat vol met batarang spinners. Je hebt de keuze tussen alle kleuren van de regenboog, maar wat ons betreft hoort de gadget gewoon zwart te zijn. Voor minder dan twee euro kun je er al een in huis halen. Sommige lichten zelfs op in het donker!

AliExpress Fidget Spinners

Kleurtjes!

Vind je de standaard fidget spinners er te saai uit zien? Dan is dit de ideale verkoper voor jou. Kleurtjes, rare vormen, je kunt er van alles vinden. Mooi is anders, maar je valt in ieder geval op. Let wel even op de vorm, want bij sommige creatieve spinners gaat het ontwerp ten koste van waar het allemaal om draait: spinnen. Gelukkig ben je dan slechts rond de drie euro kwijt.

AliExpress Fidget spinner

Spinner deluxe

De meeste spinners lijken op speelgoed voor kinderen, terwijl volwassenen er net zo goed mee aan de slag kunnen. Ben je toch bang om uitgelachen te worden? Pak het dan wat luxer aan met de onderstaande spinner. Het hebbedingetje is goudkleurig en ziet er ook net wat excentrieker uit. Daar hoort dan echter ook weer een prijskaartje van rond de tien euro bij…

AliExpress fidget Spinner

Ben je klaar met spinners? Check dan ons overzicht van andere hebbedingetjes op AliExpress. Lees ook nog eens onze AliExpress WANT Guide, waarin we je precies uitleggen hoe de site werkt. In dit artikel lees je waarom AliExpress je pakketjes zo goedkoop kan verzenden.

Volg WANT op Facebook

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress #2: de beste fidget spinners
Sluiten