Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 4 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

5 (on)handige AliExpress gadgets voor bij je monitor en thuiswerkplek

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets op een rij gezet om je thuiswerkplek te optimaliseren.

Voor wie nog geen monitor heeft: Xiaomi Redmi 1A

Oh, sorry; je hebt geen monitor? Schaf er dan heel snel een aan. De hele dag naar je laptop staren is namelijk geen pretje en werkt overigens ook helemaal niet lekker. Vind je dat het wel lekker werkt? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit de luxe van een serieus groot scherm, aka monitor, mogen ervaren. Op AliExpress kun je deze strakke Xiaomi Redmi 1A monitor scoren voor een schappelijke prijs. You’re welcome.

Xiaomi redmi monitor
Xiaomi Redmi 1A monitor (Afbeelding: AliExpress)

119,16 euro

AliExpress topper: standaard voor laptop of monitor

Een beeldscherm op ooghoogte is essentieel voor een goede werkhouding. Die voorkomt een zere nek, rug en uiteindelijk bezoekjes aan de fysiotherapeut. Dat geld kun je beter besteden aan een standaard voor je laptop of monitor. Voorkomen is immers beter dan genezen. Dit simpele aluminium standaard past qua ontwerp goed bij Apple’s computers, alleen is hij niet verstelbaar. Het standaard heeft anti-slip voetjes waardoor je monitor er niet zomaar vandoor glibbert.

monitor standaard AliExpress
Aluminium standaard (Afbeelding: AliExpress)

20,15 euro

Multifunctioneel standaard voor laptop of monitor

Een iets multifunctioneler standaard voor de laptop of monitor, al is hij nog steeds niet in hoogte verstelbaar, is dit exemplaar met een aantal USB-hubs. Het aluminium standaard ziet er iets minder strak uit dan het aluminium exemplaar hierboven, maar je kunt niet alles hebben. Dit standaard heeft vier USB-poorten en een USB-C poort via welke je bijvoorbeeld je smartphone en iPad kunt opladen. Het standaard zelf moet je uiteraard wel met een stopcontact verbinden om aan het einde van de dag geen lege smartphone accu te hebben.

laptopstandaard USB
Laptop- en monitor standaard met USB-functie (Afbeeldng: AliExpress)

48,06 euro

Houder voor hoofdtelefoon

Op AliExpress staan zoals je weet ook ontelbaar veel gadgets die je niet nodig hebt en die eigenlijk nergens op slaan. Neem bijvoorbeeld deze haak voor je hoofdtelefoon. Plak de haak op je monitor en hij ligt niet in de weg op je bureau. Wie ervoor zorgt dat zijn bureau niet vol met zooi ligt heeft echter helemaal geen last van een hoofdtelefoon naast zijn monitor.

hoofdtelefoon haak AliExpress
Haak voor hoofdtelefoon (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Typisch AliExpress: Baseus LED-lamp voor boven de monitor

Het laatste gadget voor bij je monitor en op je thuiswerkplek is deze LED-lamp van Baseus. De lamp is met name geschikt voor die ene werknemer die zijn werk (te) serieus neemt en tot in de late uurtjes doorgaat. De lamp schijnt namelijk net wat extra licht op het bureau wanneer het licht buiten al uit is gegaan. Nu horen we je denken: ‘Een beeldscherm geeft zelf toch ook al licht? Waarom dan een extra LED-lamp?’. Ten eerste omdat Ali en Baseus producten willen verkopen en ten tweede omdat deze LED-lamp het toetsenbord en bureau verlicht, iets wat een monitor niet doet.

Baseus monitor lamp
Baseus lamp voor boven de monitor (Afbeelding: AliExpress)

23,88 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!