Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Hoe laat is het? Tijd voor 5 Typische AliExpress klokken

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Ook in week 38 geldt: zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Hier vijf van die klokjes. De een nog vreemder dan de ander. Het blijven tenslotte items van AliExpress.

Technisch hoogstandje

De omschrijving van de klok luidt dat het een ‘creatieve decoratie klok’ is. Dat is een versimpelde manier om te zeggen: ‘Deze klok is nog niet helemaal af. Sorry dat we de kabeltjes niet hebben weggewerkt en de behuizing bestaat uit enkel wat plexiglas.’. Dat de klok nog niet af is weerhoudt Ali er natuurlijk niet van om hem op de webshop te slingeren. Er is vast iemand ‘creatief’ genoeg om wat in de klok te zien, en dan bedoelen we meer dan alleen de tijd.

AliExpress klok
‘Creatieve decoratieve’ klok (Afbeelding: AliExpress)

58,12 euro

AliExpress topper: Klok voor op de fiets

Tijdens het fietsen je smartphone erbij pakken om te kijken hoe laat het is, is verleden tijd met deze klok op het stuur van je fiets. Met een klok vijf keer zo groot als het gemiddelde horloge onder je neus heb je geen excuus meer om ergens te laat aan komen kakken. Al ligt te laat komen waarschijnlijk meer aan de tijd waarop je vertrekt dan aan hoe lang je over de fietsrit doet.

fiets klok gadget
Klok voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

8,64 euro

Xiaomi magnetische klok

Hoe laat het is? Goede vraag. Geen idee. Voordat je de tijd op deze klok hebt afgelezen is het minstens een half uur minuten later dan toen je begon met de tijd aflezen. Handig man. Met deze klok in huis is tijdsbesef een soort privébezit. Je bezoek kan deze klok vast niet ontcijferen: alleen jij weet als een soort irritante vadertje tijd hoe laat het is.

magnetische klok AliExpress
Magnetische klok (Afbeelding: AliExpress)

15,27 euro

Mini aquarium met digitale klok

Zie hier een multifunctionele AliExpress gadget met functies waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Dat komt doordat je ze niet nodig hebt. Dit mini aquarium heeft een ingebouwde digitale klok en een pennenbakje. De digitale klok heeft ook een wekkerfunctie. Daarmee herinner je jezelf er aan dat de vissen gevoerd moeten worden en bezorg je de vissen waarschijnlijk een kleine hartaanval. Lief van je.

aquarium klok AliExpress
Aquarium met klok (Afbeelding: AliExpress)

27,35 euro

Typisch AliExpress: Bluetooth speaker met QI-oplader en wekker

Over multifunctioneel gesproken; wat dacht je van dit 3-in-1 (of nog veel meer-in-1) gadget. De klok functioneert ook als speaker en QI-oplader. Of moeten we zeggen dat de speaker ook functioneert als wekker en QI-oplader? Dit is een combinatie die we vaker voorbij zien komen. Ook Aldi, Lidl en Kruidvat zijn niet vies van deze combo. Zelfs de ‘houten’-look is ons niet onbekend. Blijkbaar is er een markt voor het houten blok met functies.

speaker wekker QI-oplader
Speaker, wekker & QI-oplader in-één (Afbeelding: AliExpress)

41,72 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Hoe laat is het? Tijd voor 5 Typische AliExpress klokken
Sluiten