Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 vreemde en (on)opvallende smartphone hoesjes

Je kent AliExpress waarschijnlijk van zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms ook handige gadgets. Deze gadgets gaan vaak over de digitale toonbank voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende smartphonehoesjes voor je uitgezocht.

Cassettebandje als smartphonehoesje

Een smartphone is een geliefd object voor dieven. Is een cassettebandje dat ook? Naast het geinige ontwerp is dit smartphonehoesje misschien zelfs functioneel als vermomming. Maar verwacht daar niet te veel van. Als hij je smartphone beschermt tegen krassen en barsten is dat al heel wat waard voor dit geld.

cassettebandje AliExpress
Cassettebandje als smartphonehoesje (Afbeelding: AliExpress)

1,24 euro

AliExpress topper: een kleine ‘Paint’-achtige glimlach

Smile! Een paar handen hebben dit smartphonehoesje gemaakt en verscheept waardoor hij nu voor het onmogelijke bedrag van een cent verkocht wordt. Vind je dat niet om te lachen? Wij ook niet. Wat wel lachen is is de print op dit hoesje; een smiley die lijkt alsof hij met het oude programma ‘Paint’ is getekend.

smartphone hoesje glimlach
Vriendelijk smartphone hoesje (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Smartphonehoesje met afdruk van oude GSM

Verlang je naar die tijden waarin je een smartphone had die onverwoestbaar was? Stof dan je oude BlackBerry of Nokia af, of doe een van deze smartphonehoesjes om je nieuwe toestel. Het is te hopen dat met dit laagje plastic om je smartphone hij net zo onbreekbaar is als het gouden oude toestel dat op het hoesje is afgedrukt.

AliExpress smartphone hoesje
Smartphone hoesje met opdruk van oude GSM (Afbeelding: AliExpress)

1,32 euro

Glow in the dark smartphone hoesje

Excuses voor de tragisch slechte afbeelding hieronder. Dit laat wel direct zien hoe sterk dit glow in the dark smartphonehoesje daadwerkelijk glowt. En dat is niet sterk. De felle reflectie houdt je in ieder geval niet wakker als je smartphone ‘s nachts naast je bed ligt. Bij daglicht is het gewoon een vrolijk felgekleurd hoesje waarvan je niet wil dat hij kapot spat en alle vloeistof in de gaten en kieren van je smartphone druipt.

glow in dark smartphone hoesje
Glow in the dark smartphonehoesje (Afbeelding: AliExpress)

2,85 euro

Typisch AliExpress: knuffel als ‘smartphonehoesje’

Is het een knuffel of een smartphonehoesje? Ons antwoord is ‘knuffel’. Je kunt de knuffel middels een soort drukknoop aan je smartphone bevestigen, maar hij beschermt je smartphone natuurlijk alleen als hij precies zo valt dat de knuffel de val breekt. Hoesje of niet, het is zeker een opmerkelijke smartphone accessoire voor wie een bizar grote broekzak heeft of standaard met een enorme tas de deur uitgaat.

smartphonehoesje AliExpress beer
Smartphonehoesje of teddybeer? (Afbeelding: AliExpress)

8,43 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 vreemde en (on)opvallende smartphone hoesjes
Sluiten