Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Typisch AliExpress: 5 gadgets (met motor) voor in het water

AliExpress staat bekend als website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf gadgets voor een dagje aan het strand en op het water.

Onderwater scooter

Voel jij je als een vis in het water maar laten je zwemkunsten wat te wensen over (lees: heb je geluk ooit je zwemdiploma A en B gehaald te hebben?). Deze onderwater scooter van Ali trekt je voort onder water waardoor je je niet druk hoeft te maken over het gemis van zwemkunsten of een zwemdiploma B. Al is een extra zwemcursus geen slecht idee als je jezelf onder water voort durft te laten trekken door een vreemd AliExpress gadget.

onderwater scooter
Onderwater scooter (Afbeelding: AliExpress)

378,25 euro

AliExpress topper: Motor voor onder SUP

Suppen is zo ontspannen. Al helemaal wanneer je geen moeite hoeft te doen tijdens het peddelen omdat een motor het zware werk voor je doet. Is dit valsspelen? Zeker weten. Is 340 euro duur? Ja. Voor hetzelfde geld koop je namelijk een sportschoolabonnement van een jaar of vier maanden personal training zodat je het zogenaamd ‘zware’ peddelen gewoon met je eigen spaghetti-armen kunt doen.

motor SUP
Motor voor onder de SUP (Afbeelding: AliExpress)

337,37 euro

Snorkel met dubbele snorkel

In de categorie ‘Typisch AliExpress’ kwamen we deze snorkel met dubbele snorkel (klinkt een beetje verwarrend maar je snapt wat we bedoelen) tegen. De snorkel is perfect voor wie nog meer adem nodig heeft tijdens het zwemmen onder water. Want een enkele luchtpijp die boven het water uitsteekt is niet genoeg, of zoiets. We zien zelf niet welk probleem dit gadget oplost, maar het vult wel de lege bankrekening van de verkoper van de snorkel.

snorkel AliExpress
Dubbele snorkel (Afbeelding: AliExpress)

27,79 euro

Elektrische ‘surfplank’

Zie hier een bizar en belachelijk elektronisch gadget voor op het water: een elektrische ‘surfplank’. We zetten dit even tussen aanhalingstekens want eigenlijk kunnen we het gadget echt geen surfplank noemen. Het is eerder een jetski waarvan de zitting ontbreekt. Niet zitten op je kont op dit apparaat dus, maar je kunt wel op je knieën zitten terwijl je met een snelheid van 42 kilometer per uur (!) over het water racet. De elektrische ‘surfplank’ is dus handig voor ehm, voor wie een rondje wil jetskiën maar te lang in de zon heeft gelegen verbrande billen heeft?

elektrisch surfboard AliExpress
Elektrisch ‘Surfboard’ (Afbeelding: AliExpress)

4199,66 euro

Typisch AliExpress: Waterdichte smartphone case

Zwemmen en waterpret zonder je smartphone in je hand? Dat is doodeng. Je zou maar een paar minuten van je smartphone zijn gescheiden. Gelukkig bestaan er waterdichte smartphones en kun je je smartphone ook in deze waterdichte smartphone cover steken. Of je een peperdure smartphone moet toevertrouwen aan een ‘waterdicht’ telefoonhoesje van Ali? Die keuze mag je zelf maken.

aliexpress waterdichte smartphone case
Waterdichte smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

2,39 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!