AliExpress: 5 flitsende gadgets voor disco vibes in eigen huis

Uncategorized Lisanne Beijen 5 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we vijf opvallende gadgets voor je op een rij gezet waarmee je een serieuze disco bouwt in eigen woonkamer.

Automatische bellenblaasmachine

Zeepbubbels in de lucht is een feest. Blijkbaar. Bellenblaasmachines zijn namelijk altijd een hit op feestjes. Totdat een kleinzerige feestgast een zeepbel in z’n oog krijgt en begint te jammeren dat het apparaat uit moet. Nodig die persoon simpelweg niet uit en haal een bellenblaasmachine als deze van AliExpress in huis voor een glibberend en glitterend bellenblaas feestje.

bellenblaasmachine AliExpress
Bellenblaasmachine (Afbeelding: AliExpress)

34,85 euro

AliExpress topper: Lasershow

In jouw thuisdisco ben jij het feestje. Verras je gasten daarom met een lasershow. Uit je hoofd. Ja, het ziet er misschien een beetje vreemd uit om de halve avond met een masker op rond te lopen, maar wanneer het licht aan gaat begrijpt iedereen waarom jij al die tijd in een masker tegen je eigen gezicht aan hebt geademd. De kans is wel groot dat je iemand tijdens je hoofdact in de ogen schijnt, maar dat zie je waarschijnlijk zelf toch niet gebeuren.

lasershow masker AliExpress
Lasershow masker (Afbeelding: AliExpress)

56,15 euro

LED-vloerpanelen

Voetjes van de vloer! Anders zie je het lichteffect van AliExpress’ LED-panelen op de vloer namelijk niet. Met deze vloerpanelen bouw je een dansvloer die sommige feestgasten blij maakt, en andere feestgasten die iets de diep in het glaasje hebben gekeken misselijk maakt. Hoog tijd om die laatste je huis uit te bonjouren.

dansvloer AliExpress
LED-dansvloer (Afbeelding: AliExpress)

32,42 euro

Interactieve LED-module voor aan de muur

Voor meer feestelijke (en misselijkmakende) lichteffecten kwamen we deze LED-module voor aan de muur tegen. Het kleine paneel werkt via een infrarood proximity sensor en licht op wanneer het beweging detecteert. Gezien het formaat van het paneel is een flinke investering noodzakelijk voor een beetje spectaculair effect. Eén LED-module van 10 bij 20 centimeter gaat jouw thuisdisco namelijk niet maken. Die 35 euro kun je beter in de zak houden.

LED-paneel wand
Interactief LED-paneel (Afbeelding: AliExpress)

35,49 euro

Typisch AliExpress: LED-lampjes op je ooglid

Met deze LED-lampjes op je oogleden geplakt ben jij het stralende middelpunt van je thuisdisco. Kies een van de vijf lichteffecten voor extra drama. Al verwachten we dat extra drama niet nodig is: het opplakken en met name het er weer afhalen van deze kleine LED-strip op de tere huid van je ooglid lijkt ons genoeg drama. Net als in slaap proberen te vallen nadat je uren lang met LED-licht op je oogballen hebt rondgelopen.

LED-strip wimpers
LED-licht op je oog (Afbeelding: AliExpress)

5,70 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen