Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #25

Elke week zetten we weer heerlijke koopjes van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest obscure accessoires tot nuttige gadgets: dit is jouw verse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Het is bijna kerst!

Bij AliExpress duurt het altijd even voor je koopjes aankomen. Daarom kregen we de afgelopen weken van jullie al verzoekjes: waar blijven de kerst-koopjes? Die moet je immers nu wel bestellen, anders kun je in het voorjaar kerst gaan vieren. We hebben hier en hier al een tof kerst-koopje uitgelicht, maar hier hebben we nog een pracht-exemplaar voor jullie. Levensechte E.T.-poppen!

AliExpress kerstmis

Breng de ultieme kerstfilm tot leven met deze even griezelige als geweldige knuffels. Voor minder dan 13.90 euro heb je er al eentje. Nu even serieus: hier heb je onmisbare decoratie voor je kerstdiner, al helemaal in combinatie met dit product.

De ultieme scheer-gadget

Het is haast onmogelijk om te scheren zonder dat de halve badkamer onder de haartjes komt te zitten. Of haren, afhankelijk van hoe majestueus je baard is. Gelukkig heeft ome Ali de ultieme oplossing: een soort slabbetje waarmee je al die wilde haren op kunt vangen. Houd na afloop het geheel boven de prullenbak, en klaar is kees.

AliExpress gadgets scheren

Voor 2.54 maak je je moeder/vriendin/vriend/oma/echtgenote/huisdier blij. Overigens zijn er ook grotere varianten te vinden, inclusief andere kleuren-opties, maar dan betaal je helaas een stuk meer.

LED-bril

De feestdagen komen eraan, dus dat betekent een hoop feestjes en andere gelegenheden die in de avond plaatsvinden. Steel dit najaar de show met deze lichtgevende neon-bril. Dankzij ingebouwde LED-lampjes en een bijgeleverde afstandsbediening weet iedereen je te vinden in het donker.

LED-bril

Je kunt zelfs kiezen uit een flink aantal kleuren en patroontjes. Voor 4.15 euro heb je al een exemplaar in huis. De verkoper belooft zelfs dat de brillen binnen twee weken op je deurmat liggen, maar AliExpress kennende zouden wij daar niet vanuit gaan.

Sleutelgat-licht

Het is diep in de nacht, je hebt iets teveel biertjes op. Hoe moet je nu nog je sleutel in het deurgat krijgen? Voor dit herkenbare scenario heeft AliExpress gelukkig een spotgoedkope oplossing. Dit subtiele lampje gaat aan als iets eronder beweegt, zodat je eindelijk ziet waar het sleutelgat precies zit.

Sleutelgat licht

Daar blijft het echter niet bij. Er zit ook een lichtsensor op, zodat het lampje overdag niet aan gaat. Lekker zuinig dus. Deze gadget kost 2.82 euro. Zo zie je maar weer, een smart home hoeft helemaal niet duur te zijn!

Ben je al die standaard thee-eieren zat? Maak je theemomentjes weer spannend met creatieve theefilters. Echt, AliExpress staat vol met de meest weirde exemplaren. Van een luiaard tot drollen en lichaamsdelen: er staat echt van alles op. Zo kun je gasten ook mooi verrassen.

AliExpress thee

Vooral de bovenstaande luiaard sprak ons aan. Voor 1.70 euro heb je al twee siliconen exemplaren. Ook de bovenstaande zeekoe mag er zeker zijn, met zijn logge aanwezigheid. Heb je teveel vrije tijd? Scroll dan vooral door deze collectie heen. Wanneer begin jij met verzamelen?

We WANT more!

Nog meer toffe gadgets checken? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #25
Sluiten