Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #39

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Mario-magneten

De kleurrijke levels van Mario-games stemmen je meteen vrolijk. Dankzij deze koelkastmagneten van AliExpress tover je elke dag een glimlach op je gezicht. Je kunt de blokjes los kopen, en zo praktisch je eigen level in elkaar zetten. Je eigen wereldje.

Koelkast magneet Mario

Bovendien ook hartstikke leuk voor kinderen, die de personages kennen uit de games. De magneetjes zijn stevig en vrij krachtig. Je kunt er dus makkelijker wat zwaarder papier mee ophangen aan je koelkast. Dat is immers uiteindelijk waarvoor magneetjes zijn bedoeld. Voor 1,51 euro start je een verzameling, of je koopt hier meteen een complete set.

Xiaomi AMAZFIT

Chinese fabrikanten staan vaak bekend om hun kopieer-gedrag. Xiaomi vormt met deze wearable geen uitzondering op die regel. Het design doet namelijk sterk denken aan dat van de Apple Watch. Gelukkig weet het bekende merk wel kwaliteit te leveren. Iets wat we lang niet van elke copycat kunnen zeggen.

Xiaomi AMAZFit

Maar wat is het? De Xiaomi AMAZFIT is een fitness-tracker en smartwatch in een. Dit hebbeding heeft een accuduur van maar liefst 45 dagen, dankzij het zuinige scherm. Een kwaliteitsproduct met zeer positieve recensies. De prijs is daardoor echter ook wat forser dan wat je van AliExpress gewend bent: 62,20 euro.

Snijhoudergeval

Tomaten snijden is een kunst, een vak apart. Nee, niet echt, maar dat neemt niet weg dat het altijd handiger kan! Ali staat natuurlijk vol met allerlei plastic keukengadgets. Soms bizar, vaak handig maar altijd spotgoedkoop. Neem deze tomatenhouder bijvoorbeeld, voor tijdens het snijden.

Koelkast magneet Mario

Alle plakjes blijven zo netjes in het gareel, terwijl jij met passie verder snijdt. Overigens werkt dit ook voor citroenen, aardappels en andere ronde etenswaren. Bovendien kun je de handige grijpvorm ook gebruiken om bijvoorbeeld warme aardappels uit een pan te halen. Dat is dan 1,39 euro alstublieft!

Automatische scharnierverlichting

Je huis omtoveren tot een smarthome hoeft maar een paar euro te kosten. Deze gadgets zijn daar een goed voorbeeld van. Voor rond de 6,20 euro krijg je tien lampjes die je aan de scharnieren van deuren en kasten kunt bevestigen.

Scharnier licht deuren

Vervolgens gaat het licht automatisch aan wanneer je de deur opent. Doe je de deur dicht en klappen de scharnieren dus weer in? Dan gaat het licht automatisch uit. Zo vergeet je nooit meer het licht uit te doen en zijn je kastjes altijd goed verlicht. Weet je wat dit product helemaal af zou maken? Deze innovatie. Dan hoef je je zelfs niet meer druk te maken om de batterijen.

Tandenstoker-dispenser

We kunnen er niet om heen: AliExpress staat vol met bizarre hebbedingetjes. Neem bijvoorbeeld dit tonnetje. Dit schattige miniatuurtje vervult een belangrijke functie in jouw badkamer. Dit is namelijk een tandenstoker-dispenser.

AliExpress tandenstoker

Je drukt op de knop bovenop, en er komt automatisch een tandenstoker uit het gaatje. Essentieel? Absoluut niet, maar voor 3,29 euro is het zo’n bizar hebbedingetje dat je gewoon wilt hebben. Ook een leuk schoencadeautje, voor eind dit jaar. Met de verzendtijden van AliExpress kun je maar beter op tijd zijn!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #39
Sluiten