Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #41

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! 

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Nostalgische Nokia 3310

AliExpress staat vol met toffe producten, maar het Chinese platform heeft ook een andere kant. Nederlanders bestellen massaal kopieën van merkproducten. Ook smartphones worden gretig door Chinese fabrikanten nagemaakt. Toch raden we je het af: vooral de software en camera’s vallen vaak tegen.

Nokia 3310

Toch hebben we op telefoongebied een leuke aanrader, al was het maar om de nostalgische waarde. Het gaat om een kopie van de Nokia 3310. Het toestel is qua hardware en software vrijwel identiek aan de onbreekbare klassieker. Omdat het geen smartphone is, loop je bovendien minder snel tegen problemen op. Voor 10,22 euro kun je genieten van een stukje pure nostalgie.

Fysieke cryptocoin

Zit jij ook in de cryptocoins? Het hele punt van cryptocurrency is natuurlijk dat het digitaal is, niet contant. Toch zou een fysieke munt een leuk speeltje zijn voor op je bureau, of voor foto’s. Gelukkig staat AliExpress er vol mee. Deze verkoper is zeer populair, vanwege de hoge kwaliteit en het diverse aanbod.

Fysieke cryptocoin AliExpress

Je ziet namelijk overal Bitcoins, maar hier kun je bijvoorbeeld ook een fysieke Ripple, Ethereum of Litecoin scoren. Voor iets meer dan een euro heb je al je favoriete munt in huis. Waarschijnlijk goedkoper dan de echte cryptocoin ?.

Briljant shirt

Zelfs na meer dan veertig edities van deze rubriek komen we nog de meest bizarre kleding op AliExpress tegen. Shirts, truien en jassen waarvan je denkt: is er iemand die dit serieus draagt? Sommige exemplaren zijn echter zo bijzonder, dat het briljant wordt. Wij zijn vooral verzot op dit shirt:

Shirt katten AliExpress

Nacho’s, Dorito’s en katten: het maakt totaal geen sense, maar het resulteert in een waar kunstwerk. De kwaliteit van dit soort shirts valt helaas soms tegen, maar voor 9,30 euro durven wij het wel aan. Je kunt bovendien uit een flink aantal maten kiezen. Handig!

Casual matzwart business-horloge

Je kunt elk outfit afmaken met een stijlvol horloge. Een mooi, strak horloge hoeft helemaal niet duur te zijn. AliExpres staat er namelijk vol mee. Je moet alleen wel weten welke exemplaren van een hoge kwaliteit zijn. Dit modelletje is zeer populair en heeft een lading aan positieve recensies ontvangen.

Matzwart horloge

Vooral de totaal zwarte uitvoering ziet er goed uit. Voor 3,18 euro wordt er een exemplaar naar je opgestuurd. Ga je toch liever voor een ander design? In dit artikel zetten we de mooiste/beste goedkope horloges van AliExpress voor je op een rijtje.

Superheldensokken met mini-cape

Het lijkt wel een mode-editie, want we sluiten af met… sokken. Maar wat voor sokken! Na het aanschaffen van deze schitterende exemplaren wil je niks anders meer dragen. Het gaat om superheldensokken. Waan je een dagje Superman of Batman.

Superheldensokken

Deze warme, lange exemplaren hebben een briljant detail: een kleine cape. Het lapje stof wappert achter je aan wanneer je de mensheid redt. Of als je naar de wc loopt. Ook prima. Voor 1,94 euro heb je al dit prachtige mode-item in huis.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #41
Sluiten