Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 16 feb 2018

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #43

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! 

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Tank knutselpakket met motor

Het is tijd voor wat creatief knutselwerk, met een vleugje technologie. Voor slechts 9.58 euro kun je een complete tank bouwen, inclusief motor. Stiekem bedoeld voor kinderen, maar ook als volwassene blijft het een leuk puzzelpakketje.

AliExpress tank

Helaas kan het eindresultaat niet echt kogels afschieten, maar voor zo’n mooi prijsje mag dat de pret niet drukken. De resulterende tank kan wel rondrijden. Weer eens wat anders dan achter een schermpje schieten!

Spotgoedkope doch mooie posters

Een mooie poster van je favoriete film of serie kan je interieur compleet maken. Helaas zijn posters al snel vrij prijzig, of valt de kwaliteit tegen. Check vooral even deze store op AliExpress. Dit winkeltje verkoopt tientallen verschillende posters die allemaal stuk voor stuk rond de 1,00 euro kosten. Ja echt, zo weinig.

Poster

Ze worden ook nog eens gratis naar je opgestuurd. Het papier is van hoge kwaliteit, met een matte finish. Het voelt aan als biologisch papier dat je in sommige boeken bijvoorbeeld tegenkomt. Het blijft bizar wat je voor zo weinig geld kunt krijgen, waardoor je er bovendien meerdere kunt bestellen, om vervolgens thuis te kiezen. Helaas is het aanbod niet in elk genre bijzonder groot, maar het is een beginnetje!

Keramieken koffiemolen

Koffiemolens zijn vaak peperduur. Meestal is dat het geld ook wel waard, maar voor beginners maakt dat de drempel onnodig hoog. Begin dan ook eerst eens met een goedkoop exemplaar van AliExpress. Vooral de onderstaande koffiemolen is ons goed bevallen. Je kunt de bonen met de hand vermalen.

Koffiemolen keramiek

Voor 9,24 euro heb je al een exemplaar in huis. Het strakke design en de keramieken behuizing zorgt ervoor dat het geheel ondanks de prijs er niet goedkoop uit ziet. De magie van AliExpress!

Solar Lamp

Bij WANT zijn we fan van duurzame oplossingen. AliExpress is dan wellicht niet de place to be, gezien de lage prijzen en de grote hoeveelheid plastic. Soms zit er echter een duurzaam pareltje tussen. Neem deze lamp bijvoorbeeld.

AliExpress solar lamp AliExpress solar lamp

Dit exemplaar geeft licht met behulp van een zonnepaneeltje. Ideaal voor tijdens het kamperen, of bij je veranda. Je zou dit soort lampen ook achter in je tuin kunnen ophangen. Je hoeft immers geen stroom te leggen. Voor 9,80 heb je er al eentje.

Pizzapet

We sluiten af met een stukje mode. AliExpress staat vol met de meest stijlvolle, maar ook de meest bizarre kledingstukken. Van gekgekleurde broeken tot shirts met creatieve opdrukken. Ons oog viel deze week op deze pet. Een aanrader voor fans van pizza!

Pizza pet

En tja, wie is dat nou niet? Voor 4,78 euro kun je al een kleurtje uitkiezen. Dan schittert er een pizza-slice op je pet. De kwaliteit is volgens kopers die je voor gingen erg goed, dus we zijn benieuwd.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #43
Sluiten