Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #44

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! 

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Slimme lamp met Bluetooth speaker

We zijn bij WANT natuurlijk fan van slimme verlichting. Met een druk op de knop je licht uit of aan zetten, de kleurtjes veranderen: zo zet je een smart home in elkaar. De Chinezen doen er echter vaak nog een schepje bovenop. Zowel qua budgetprijzen, als qua features.

Slimme verlichting bluetooth speaker

Neem bijvoorbeeld deze slimme lamp. Het gaat om een draadloos exemplaar dat ook als een bluetooth speaker kan dienen. Ja, dat lees je goed, deze lamp speelt jouw favoriete muziek af. Ook mooi: het totaalpakketje kost minder dan 9,99 euro. Leve AliExpress!

Kaars met skelet

Een kaarsje in huis brengt altijd meer sfeer. Ook daar staat AliExpress vol mee, inclusief creatieve, kunstzinnige exemplaren. Ons oog viel op deze kattenkaars. Dat blijft echter niet bij het strak vormgegeven uiterlijk. Wanneer je de kaars opbrandt, komt er langzaak het skelet van een kat tevoorschijn.

Kaars met skelet

Alsof je dus een kat verbrandt. Oké, nu klinkt het iets minder gezellig, maar in de praktijk pakt het behoorlijk fascinerend uit. Voor 31,20 euro heb je een exemplaar, al kan het ook iets goedkoper.

Kauwgom-magneetjes

Ali is ook een walhalla voor verzamelaars van koelkast-magneetjes. Wij zijn vooral fan van het onderstaande pakketjes. Voor je gasten is het misschien iets minder prettig: het lijkt namelijk net alsof je kauwgom na consumptie op je koelkast hebt geplakt. Zeer smerig, maar stiekem zijn het gewoon magneetjes.

Kauwgom magneetjes

Voor 2,80 euro heb je een handjevol magneetjes. Wat dat betreft is dit weer een wijze les: je kunt dezelfde magneetjes ook vaak voor 15 euro tegenkomen op AliExpress. Even doorzoeken helpt dus altijd! Hier leggen we je uit hoe je gegarandeerd de laagste prijs voor elk product kunt vinden.

iPhone case met Tetris

Heb jij een iPhone die ergens tussen de iPhone 6 en iPhone 8 Plus valt? Dan hebben we de ultieme case voor je. Vanaf nu kun je zelfs spelletjes spelen als de batterij van je toestel bijna leeg is. We presenteren: een case met een ingebouwde spelletjescomputer. Althans, een Tetris spelletje.

iPhone Case tetris

Draai je iPhone om, en je hebt een tweede zwart-wit schermpje. Er zitten zelfs knopjes op de achterkant, zoals je van een Game Boy gewend bent. Vervolgens kun je eindeloos Tetris spelen. Weer eens wat anders dan Candy Crush! Voor 14,06 euro heb je al een exemplaar.

Doorzichtige speelkaarten

Wat is er beter dan een standaard pakje spelkaarten? Precies, afwasbare doorzichtige spelkaarten. Althans, als we deze verkoper op Ali moeten geloven. Gooi hoge ogen op de camping en tijdens elk feestje met deze kaarten. Je kunt je tegenstander in de gaten houden, terwijl je jouw hand voor je ogen houdt. Innovatie!

Doorzichtige speelkaarten

Het slaat natuurlijk nergens op, maar voor 4,62 euro heb je al dit leuke cadeautje. Leuk detail: de verpakking van deze kaarten is ook doorzichtig. Wel zo consistent!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #44
Sluiten