Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #46

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! 

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

1000x microscoop

Dit is tof. Met en microscoop zien alledaagse voorwerpen er opeens heel anders uit. Je ziet de kleinste details, normaal onzichtbaar voor het blote oog. Maar wat nou als je een 1000x microscoop hebt, die je ook nog eens aan kan sluiten op je laptop of computer?

Microscoop 1000x

Dat kun je nu voor 15,30 euro voor elkaar krijgen. Je kunt de beelden dus op je laptop rechtstreeks bekijken, of opnemen. En dat voor zo’n zacht prijsje: het wonder van AliExpress.

Vlees brandmerk

De lente komt er weer aan, en daarna natuurlijk de zomer. Oftewel, haal de BBQ maar uit de schuur! Vrienden te gast, familie in je achtertuin, en lekker vlees bereiden. Voeg nu je persoonlijke touch toe met dit brandmerk, die je zelf kunt samenstellen. Denk aan de naam van het vlees, of je naam.

Vlees brandmerk AliExpress

En ach, dit kan natuurlijk ook gewoon met vlees wat je in de pan bereidt. Voor 12,74 euro heb je al een exemplaar in huis. Eet smakelijk!

Compacte paraplu

Het is altijd handig om een paraplu bij de hand te hebben, vooral in Nederland. Voor je het weet sta je immers middenin een hoosbui. Helaas zijn paraplu’s meestal vrij lomp, waardoor je ze toch maar achterwege laat. Met dit hebbeding is dat echter verleden tijd. Deze pocket-paraplu past gewoon in je zak.

Paraplu

Nu kom je wel vaker compacte parapluutjes tegen, maar deze spant de kroon. Met een laag gewicht en toch hoge kwaliteit is het een ideale gadget voor in je tas. Sterker nog, je krijgt er zelfs een klein tasje bij. Voor 12,36 euro uur krijg je er eentje thuis gestuurd, met gratis verzending.

Bizarre telefoons

Heb je nog een vaste lijn in huis? Haal die lelijke, standaard telefoon dan maar weg, en verwen jezelf met dit hebbeding. Deze hamburger maakt je namelijk niet alleen hongerig, maar functioneert ook als telefoon. Klik vooral ook even verder naar de andere producten van deze verkoper.

Hamburger telefoon

Het wordt er namelijk steeds gekker op. Autobandtelefoons, toilettelefoons, banaantelefoons en ga zo nog maar even door. Allemaal goedkope toestellen, in de vorm van een alledaags voorwerp. Schitterend toch? Pure kunst! Voor ongeveer 10.20 euro kun je er al eentje uitzoeken. Ook een tof cadeautje!

Moestuin-eitjes

In de Albert Heijn kun je nu moestuintjes scoren. Je kunt het ook iets creatiever oppakken, door naar AliExpress te gaan. Daar kun je voor een paar cent al de meest exotische zaadjes kopen. Pas echter wel op, voor je vreemd onkruid in huis haalt. Om wat veiliger van start te gaan, raden we je deze sympathieke eieren aan.

Moestuin ei

Het idee is simpel: je krijgt een ei, met daarin zaadjes. Je breekt het ei open, waarna er een plantje uit komt groeien. Je kiest zelf uit wat voor type zaadjes erin zitten. Tof toch? Voor 2,18 euro heb je al een ei. Leuk cadeautje ook!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #46
Sluiten