Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #48

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! 

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Glas met kogel

Op AliExpress kun je een hoop servies vinden, vaak van verrassend goede kwaliteit. Het spul dat je bij je lokale winkelketen koopt, komt immers meestal ook gewoon uit China. Wij zijn vooral fan van glazen, borden en andere gerei met een twist.
Whiskey glas aliexpress

Neem bijvoorbeeld het bovenstaande glas, waar een kogel in steekt. Het ziet eruit alsof er echt een kogel op af is geschoten, die erin is blijven hangen. Leuk om je gasten mee te verrassen, al brengt het wellicht de verkeerde boodschap over. Voor 4,47 euro heb je al een exemplaar!

Reserverings-handdoek

De zomer komt er weer aan. Lekker aan het strand liggen, genietende van de zon. Of aan de rand van het zwembad, dichtbij je hotel. Maar ja, dan begint ook weer het grote strandstoel-feest. Snel een plekje claimen, voor je nergens meer terecht kunt.

AliExpress handdoek

Dan komt deze handdoek zeer goed van pas. De tekst ‘reserved’ 12,19 euromaakt internationaal duidelijk dat het plekje toch echt bewust is gereserveerd. Geniet van je vakantie! Wordt voor gratis naar je opgestuurd.

Grasslippers

We blijven even in de zomers sferen. Dat betekent dat het ook tijd is voor teenslippers. Je kunt het dit jaar iets origineler aanpakken met het onderstaande paar. Alsof je door de natuur loopt!

Slippers gras

Nepgras dus. Het is creatieve onzin, maar ach, daarom houden we ook van AliExpress! Voor 7,76 euro kun je jouw maat uitzoeken.

Slim alarmtapijt

Maak kennis met de magie van een alarmtapijt. Zoals de naam al doet vermoeden is het een tapijt en alarmklok in een. Je legt dit tapijtje naast je bed, zodat je elke morgen begroet kan worden door de muziek die jij hebt uitgekozen.

Alarmklok

En nu de twist: je moet vijf seconden op het tapijt gaan staan met je volle gewicht, voor het alarm uitgezet wordt. Dan ben je al je bed uit, en kun je dus niet lekker blijven liggen. Zeer effectief! Er hangt een prijskaartje van 32,33 euro aan.

Strak doch goedkoop horloge

We sluiten deze week af met een gadget waar we altijd blij van worden: strakke horloges. Dit dunne, zwarte exemplaar past bij elk outfit. De accessoire kost minder dan 10 euro, maar verrast toch als het om de kwaliteit gaat.

Horloge

De afwerking is meer dan prima, zeker voor die prijs. Het zal je omgeving in ieder geval niet opvallen dat het om een AliExpress-horloge van een paar euro gaat. Voor 9,22 euro kun je er eentje bestellen. Check voor meer toffe AliExpress-horloges dit toffe overzicht.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #48
Sluiten