Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 21 jul 2017

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #13

Elke week zetten we de allerbeste AliExpress koopjes, deals en gadgets op een rijtje. Het Chinese walhalla staat vol pareltjes!

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met interessante, handige of juist hilarische producten. Wij maken je wegwijs in het online winkelparadijs door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Regenhoesjes voor je sneakers

Het is zomer! Het zou echter Nederland niet zijn als we niet geregeld getrakteerd zouden worden op een flink buitje. Ach, hoort erbij. Toch is het zonde als je net je gloednieuwe (witte) sneakers hebt aangetrokken.

AliExpress regenhoes

Vanaf nu neem je gewoon altijd deze regenhoesjes mee, die je binnen no time om je schoenen hebt gedaan. Voor rond de vier euro blijven je dure schoenen mooi. Of het er mooi uit ziet is weer een andere vraag..

Ventilator voor je iPhone

Schijnt de zon toch? Dan is een stukje verkoeling altijd welkom, vooral onderweg. Maar ja, het is niet altijd mogelijk om een ventilator te gebruiken.

AliExpress iPhone ventilator

Treur niet langer, want voor minder dan een euro heb je de ultieme oplossing: een ventilator die je in de Lightning Port van je iPhone kunt steken. Je lokale braderie ligt er ook vol mee, maar dan betaal je er meer voor. Doe er dus je voordeel mee!

Tamagotchi: pure nostalgie voor een schijntje

Tamagotchi’s, wat een pure nostalgie. De ludieke gadgets bezorgden miljoenen ouders een hoop stress en frustratie, maar dat mag de pret niet drukken.

AliExpress Tamagotchi

Verschillende fabrikanten hebben geprobeerd om de hype weer aan te zwengelen met een moderne variant. Maar nee, we willen gewoon die ouderwetse pixels. Geen kleuren, maar een simpel schermpje. Voor twee euro heb je de meest fascinerende sleutelhanger die je kunt krijgen.

Creatieve wijnstopper en kurkentrekker

Soms kom je van die dingen op AliExpress tegen… Ach, de Chinezen zijn in ieder geval creatief. Neem bijvoorbeeld deze wijnstopper/kurkentrekker. Wat moet je hier van zeggen?

Kurkentrekker AliExpress

Je zou deze hebbedingetjes kunnen bestempelen als perfecte kadootjes, maar we nemen het je ook niet kwalijk als ze een permanent plekje krijgen in je keukenla. Ieder zo zijn eigen ding.. Voor rond de 1.50 euro kun je er een uitkiezen.

Xiaomi virtual reality headset

Virtual reality is nog volop in ontwikkeling. Daarom is het zonde om een peperdure headset aan te schaffen. Gelukkig kun je met behulp van je smartphone ook al digitale avonturen beleven.

AliExpress virtual reality headset

Maar ja, zo’n kartonnen Google Cardboard brilletje is niet ideaal. Check eens de gloednieuwe virtual reality headset van Xiaomi. Je hebt nog steeds een telefoon nodig, maar de kwaliteit ligt een stuk hoger. Voor rond de twintig euro haal je een exemplaar in huis.

Wil je nog meer koopjes? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #13
Sluiten