Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #8: klaar voor de zomer

AliExpress staat vol bizarre, verbazingwekkende en soms ontzettend handige gadgets. Elke week zetten we vijf AliExpress gadgets en koopjes op een rijtje. Soms rondom een specifiek thema, maar meestal gewoon totaal random. 

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol leuke gadgets, spotgoedkope hebbedingetjes en opvallende deals. Wij maken je wegwijs in het Chinese walhalla door elke week zes hebbedingetjes op een rij te zetten. Nog geen ervaring met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe je veilig op AliExpress kunt bestellen, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen.

Zwemvliezen

De zomer is weer begonnen. De kans is dus groot dat je een keer in het water te vinden bent, of het nou op het strand of in het zwembad is. We leven in een tijd vol met technologische snufjes en innovatie oplossingen. Het is dan ook tijd om je zwemkunsten naar een hoger niveau te gaan tillen.

Aliexpress

Je hebt er vast wel eens een fanatiekeling mee zien zwemmen: zwemvliezen voor aan je handen. Werkt het goed? Geen idee, dat vraagt iedereen zich af. AliExpress zorgt ervoor dat je het zelf kunt gaan ervaren, zonder dat je er maanden voor hoeft te sparen. Voor rond de zeventig eurocent kun je er al mee aan de slag!

Brokjeskatapult

Ook je hond kan deze zomer lekker naar buiten. Honden vinden het fantastisch om als een spelletje achter dingen aan te rennen. Waarom zou je hem of haar dan nog netjes zijn brokjes met de hand aangeven?

Aliexpress

Doe je huisdier een plezier en koop deze brokjeskatapult. Als we de beschrijving moeten geloven, kun je hondenbrokjes metersver wegschieten. Bonus: zo traint je hond er het extra gewicht meteen weer af. Voor iets minder dan elf euro haal je een exemplaar in huis.

Russische Roulette

Russische roulette blijft een klassiekertje. Eerder bespraken we een Russische Roulette met waterbalonnen. Nu gaan we een stapje verder, want we zijn een bizar spelletje tegengekomen op AliExpress.

AliExpress

Het idee is simpel: je steekt met vier personen een vinger in dit apparaat. Vervolgens wordt een willekeurig persoon uitgekozen, die flinke schokken krijgt. We hebben geen idee hoe pijnlijk het is, maar in de juiste context moet deze gadget absoluut een prachtavond op kunnen leveren. Het spelletje kost rond de negentien euro.

Schaar met een laser

Ben jij ook zo iemand die nooit recht kan knippen met een schaar? Hoe goed je je best ook doet, altijd gaat het weer mis. Wellicht hebben we dan de ultieme oplossing voor je gevonden. Deze schaar heeft namelijk een ingebouwd lasertje.

AliExpress

Het lasertje zorgt ervoor dat je altijd een lijntje hebt om langs te knippen. Voor iets minder dan vier euro hoef je nooit meer boos op je handen te worden! Een prachtige toevoeging aan je collectie met rare AliExpress gadgets.

Portable gitaar

Een feestje is niet compleet zonder jouw vertolking van Wonderwall, maar ja, je kunt moeilijk overal een gitaar mee naartoe slepen. Dankzij deze interessante gadget is dat nu echter wel mogelijk! Deze uitschuifbare gitaar past namelijk gewoon in je broekzak.

AliExpress

Met de zes snaren moet je een heel eind kunnen komen. We hebben geen idee hoe goed dit gitaartje klinkt, maar voor slechts tien euro kun je de gok altijd wagen. Zonder dat je een akkoord gespeeld hebt zullen andere gasten al gefascineerd zijn.

Op zoek naar meer toffe deals? Check dan de beste koopjes van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met bizarre gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #8: klaar voor de zomer
Sluiten