Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #16

We hebben weer de meest bizarre, handige en goedkope gadgets en hebbedingetjes van AliExpress voor je op een rijtje gezet.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress is terecht een internetfenomeen. Je kunt er echt van alles vinden. Wij maken je wegwijs in het online winkelparadijs door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend metĀ AliExpress? In dezeĀ WANT GuideĀ leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Slim lichtgevend armbandje

We willen absoluut niet overhaast gaan generaliseren, maar we hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat Chinezen iets hebben met lichtgevende plastic hebbedingetjes. AliExpress staat er namelijk helemaal vol mee.

AliExpress lichtgevend bandje

Neem deze armbandjes. Hoe harder je aan het dansen bent tijdens een concert of festival, hoe feller het licht gaat knipperen. Ach, we zijn fan van nutteloze gimmicks. Voor rond de 1.50 euro kies je zelf een kleurtje uit.

Spotgoedkoop Mp3-spelertje

AliExpress staat bekend om de verbazingwekkend lage prijzen. Na vijftien van deze lijstjes weet de Chinese webgigant echter ons zelfs soms nog te verbazen. Tegenwoordig luisteren we allemaal muziek via onze smartphone, maar soms is een Mp3-speler best handig, vooral tijdens het ravotten of hardlopen.

AliExpress Mp3-Speler

We hebben een exemplaar gevonden dat… tromgeroffel… maar 0.85 euro kost. Ja dat las je goed, 85 cent. Er is wel een catch: je moet er zelf een Micro SD-kaartje insteken, maar de kans is groot dat je er nog eentje hebt rondslingeren. Oh ja, nog een catch: het spelertje kan maximaal 8GB aan.

Versterker voor je smartphone

We blijven even bij de muziek. Speel jij toch je muziek af met je smartphone, maar mag het het allemaal best iets harder? AliExpress schiet je te hulp. Door ‘silicon sound amplifier’ in te tikken op de website, krijg je allerlei accessoires die je geluid versterken.

AliExpress versterker smartphone AliExpress versterker smartphone

Dit exemplaar voor de iPhone 5 kost bijvoorbeeld 1.30 euro, maar er zijn ook versies die minder dan een euro kosten.

Sushi Bazooka

Het bereiden van sushi is een hele kunst. Vooral het rollen, het samenduwen van de inhoud, kan erg pittig zijn. Je wil niet dat de helft er vervolgens weer uitvalt. AliExpress komt je een handje helpen.

Sushi Bazooka

Maak kennis met de Sushi Bazooka (ja zo heet het echt!), waarmee je zonder problemen de beste sushi kunt bereiden. Voor minder dan vier euro kun je zelfs de lokale toko overtreffen.

Een creatief kussen

Het beste kussen is de schoot van een vrouw. Althans, dat beweert de verkoper van dit merkwaardige product op AliExpress. Neem het even in je op:

AliExpress kussen vrouw AliExpress kussen vrouw

Het is precies wat je ziet. Een kussen in de vorm van de benen van een vrouw, inclusief een rokje waarvan je zelf de kleur uit kunt kiezen voor twintig euro. Gekke Chinezen…

Nog meer koopjes

Op zoek naar meer? BekijkĀ dan de beste dealsĀ van deĀ Aldi, Lidl en ActionĀ van deze week. Of bekijk onzeĀ vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onzeĀ WANT Guide.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #16
Sluiten