Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 30 jun 2017

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #10

Elke week zetten we de beste AliExpress deals voor je op een rijtje. Van bizarre koopjes tot uiterst handige accessoires: er zitten altijd pareltjes tussen.

Toffe AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met allerlei bizarre producten. Wij maken je wegwijs in het Chinese walhalla door elke week vijf hebbedingetjes op een rij te zetten. Nog geen ervaring met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe je veilig op AliExpress kunt bestellen, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen.

Banaanparaplu

In Nederland is het weer bijzonder wisselvallig. Het ene moment kun je in de zon liggen, terwijl het even later keihard begint te regenen. Daarom is het altijd handig om een paraplu binnen handbereik te hebben. Een paraplubak neemt echter helaas veel ruimte in beslag.

AliExpress banaan paraplu AliExpress banaan paraplu

AliExpress heeft voor minder dan acht euro de ultieme oplossing voor je: een paraplu in de vorm van een banaan. De volgende keer hoef je enkel deze plastic banaan uit je fruitschaal te grissen. Misschien is het dan wel wijs om alvast een kunstgebit voor je onwetende gasten te bestellen…

Canadese Anti-Koude handschoenen

We blijven nog even bij het vieze weer. Lang niet elke smartphone is waterdicht, terwijl je toch je notificaties wil checken in de regen. Typen op je touchscreen gaat toch wat minder handig als er op rap tempo druppels op vallen.

AliExpress smartphone

Je raadt het al: AliExpress heeft de oplossing. Maak kennis met deze speciale Canadese handschoenen die je beschermen tegen koude en regen terwijl je een smartphone gebruikt. Daarna kun je deze gadget gewoon als een tas op je rug dragen. Voor dertien euro haal je dit bizarre product in huis.

Kleding opvouwen is een makkie!

Ook binnenshuis is AliExpress je beste vriend. Men kan het je dertig keer blijven uitleggen, maar het netjes opvouwen van je kleding blijft een hogere wetenschap. Je hebt er complete apparaten voor, maar eigenlijk is dat zonde van je geld.

AliExpress kleding opvouwen

Met dit hulpmiddel van iets minder dan tien euro heb je de klus zo geklaard. Sterker nog: als dit product echt goed werkt, dan heb je het na een paar keer niet eens meer nodig. Dan kun je wellicht een ander slachtoffer van deze problematiek verlossen…

Breng je boodschap over met deze mok

Heb je vervelende gasten niet kunnen verrassen met de plastic bananenparaplu? Maak je geen zorgen, want er is nog een optie. Je kunt het wat grover aanpakken met deze mok.

AliExpress mok

Je geeft je nietsvermoedende gast een mok gevuld met koffie. Pas na een aantal flinke slokken wordt je boodschap luid en duidelijk bij de koffiedrinker afgeleverd. Voor rond de elf euro kun je schitterende middagen beleven en vriendschappen verpesten.

Hangmatje voor je voeten

Ook je voeten verdienen deze vakantie rust. Je kunt zelf in een hangmat gaan liggen, maar ook je voeten hebben aandacht nodig. Gelukkig is er ook een hangmatje waar je benen op kunnen rusten.

AliExpress hangmat

Ook ideaal voor onder je bureau. Bevestig de touwtjes, ga lekker onderuit zitten en gun je voeten wat rust. Voor minder dan tien euro gooi je al hoge ogen op kantoor.

Wil je nog meer toffe koopjes checken? Bekijk dan de beste koopjes van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante deals die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #10
Sluiten