Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 4 jul 2021

Typisch AliExpress: 5 bizarre en onhandige smartphone hoesjes

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 bizarre smartphone hoesjes voor je op een rij gezet.

‘Nokia’ smartphone hoesje

Dit smartphone hoesje vermomt je dure nieuwe toestel als een oude Nokia. De goede oude toestellen van Nokia waren onbreekbaar en hadden geen hoesje nodig. Dat is tegenwoordig wel anders. We verwachten alleen niet dat dit hoesje van minder dan drie euro je smartphone net zo onbreekbaar maakt als de Nokia GSM die hij probeert te zijn.

nokia smartphone case
‘Nokia’ smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

2,57 euro

AliExpress topper: mondkapje ter bescherming

Het mondkapje mag af. Winnen. Sommigen van ons zijn misschien iets te gehecht geraakt aan deze irritante dingen. Voor hen heeft Ali een smartphonehoesje in de aanbieding dat extra bescherming biedt voor je smartphone. Het hoesje beschermt ieder toestel tegen virussen en diefstal. De kans dat iemand er vandoor gaat met jouw gebruikte mondkapje is namelijk nihil.

Smartphone case mondkapje
Mondkapje smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Ovale case voor iPhone

Het ontwerpteam van Apple besteedt complete dagen aan het uitdenken van het beste design voor de smartphone. Het resultaat zijn de nieuwe iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max. Ben je het niet met Apple’s design eens? Steek je dure iPhone dan in dit hoesje die hem een nieuwe vorm heeft: ovaal. Sinds wanneer een ovale smartphone een ding is? Dat is het niet.

iPhone hoesje ovaal
iPhone hoesje ovaal (Afbeelding: AliExpress)

1,71 euro

Keukenmes als smartphone hoesje

Natuurlijk, een hakmes als smartphone hoesje. De smartphone past in dit hoesje nog prima in je broekzak, alleen steekt het handvat er dan wel uit. Dat is niet zozeer onhandig, al is het wel een verontrustend aanzicht om iemand te zien rondlopen met een enorm hakmes in zijn broekzak. Nog verontrustender is het om iemand te zien rondlopen met een enorm hakmes in zijn hand zonder te zien dat er een smartphone aan vast is geplakt. Wil je geen politie achter je aan hebben dan sla je dit hoesje beter even over.

mes smartphone hoesje AliExpress
Scherp smartphone hoesje (Afbeelding: AliExpress)

1,03 euro

Typisch AliExpress: chicken nugget op je smartphone

Hee, je hebt een stuk kip op je smartphone. Goor. Het zou ons niet verbazen als dit een echte kip nugget is. AliExpress verkoopt namelijk vreemdere dingen dan kipnuggets die op op doorzichtige smartphonehoesjes zijn gelijmd.

AliExpress chicken nugget smartphone case
Chicken nugget smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

3,39 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 bizarre en onhandige smartphone hoesjes
Sluiten