Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 22 mei 2018

Vijf onmisbare AliExpress gadgets voor op vakantie

De vakantieperiode is alweer bijna aangebroken, dus tijd om te bepalen waar je dit jaar je vrije dagen wilt gaan doorbrengen. Waar je ook heen gaat, er zijn altijd handige gadgets die je leven daar toch net wat aangenamer maken. Vergeet niet deze vijf AliExpress gadgets te bekijken, voordat je vertrekt.

Mini stoomstrijkijzer

Met welke techniek je je kleding ook vouwt, op de één of andere manier komt het toch altijd helemaal verkreukt uit je koffer of tas. Je kunt nog wel weer een YouTube filmpje bekijken over hoe je het voor elkaar krijgt dat je shirts de reis overleven. Je kunt ook de realiteit accepteren en een manier bedenken om ze snel weer kreukvrij te krijgen. Daar helpt dit mini stoomstrijkijzer je mee. Hij is klein genoeg om in je tas mee te gaan en zorgt ervoor dat je er op vakantie altijd spik en span uitziet (je kleding dan).

AliExpress stoomstrijkijzer vakantie

Prijs: 11 euro – 17 euro

Multifunctionele tool

Als je MacGyver kent, weet je dat het altijd handig is om een multifunctionele tool bij je te hebben om je uit allerlei vreemde situaties te redden. Deze multifunctionele gadget van AliExpress lijkt op een soort interessante creditcard, maar verstopt stiekem tien verschillende functies. Je kunt onder andere een kompas, flesopener, gleufschroevendraaier, versterkende spiegel, tandenstoker en inbussleutel eruit halen om je leven te redden.

AliExpress multifuntionele tool

Prijs: 1,85 euro

Draagbare espressomachine

Uiteraard heb je ook op vakantie je dagelijkse dosis cafeïne nodig en wat is dan handiger dan een draagbaar koffiezetapparaat?  Het ding lijkt op een soort geavanceerde thermoskan en maakt in een  (letterlijke) handomdraai je koffie voor je klaar, wanneer je er maar behoefte aan hebt. Uiteraard is er ook een kopje bij, zodat je meteen je shot koffie naar binnen kunt krijgen.

AliExpress draagbaar koffiezetapparaat

Prijs: 30,69 euro

AliExpress inklapbare stoel

Op de een of andere manier loop je altijd behoorlijk veel tijdens je vakantie en dan is het fijn om af en toe, waar dan ook, even te kunnen zitten. Met deze handige inklapbare stoel, kun je op elke plek even rusten zonder je broek vies te maken. Ingeklapt is de stoel net wat groter dan een blikje bier. Wanneer je wilt zitten, klap je het zitvlak uit en schuif je de telescopische poot omlaag en voila.

AliExpress uitklapbare stoel

Drinkflesje met spuitfunctie

Als je van plan bent om naar een warm land te gaan, is het belangrijk om altijd voldoende water te drinken. En dat water heb je natuurlijk bij je met dit geniale waterflesje. Uiteraard kun je er gewoon uit drinken net zoals bij elke andere fles. Deze van AliExpress komt echter nog met een extra functie. Hij kan namelijk ook spuiten. Het klinkt vreemd, maar wat is er verkoelender dan heerlijk verfrissend water in je gezicht?

AliExpress waterfles

Prijs: 3,75 euro

Als je veel spullen op AliExpress koopt, kan het dat je opeens btw en invoerrechten moet betalen. Wil je dat voorkomen? Dit is wat je erover moet weten.

Reageer op artikel:
Vijf onmisbare AliExpress gadgets voor op vakantie
Sluiten