Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 9 nov 2021

Voorbereid op de winter: 5 AliExpress gadgets waar je het heet van krijgt

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht die je zelfs in de koudste winter warm houden.

Elektrische voetenverwarmer

Op AliExpress worden ontelbaar veel verschillende elektrische voetenverwarmers te koop aangeboden. De een in de vorm van een stel pantoffels met ingebouwde verwarming, en de ander in de vorm van een elektrisch verwarmde voetenmassagemat. Deze elektrische voetenwarmer is een soort doos waar je je voeten in steekt. Zet de doos onder je bureau tijdens het werken of naast de bank tijdens het bankhangen. De warme lucht moet in de doos (die overigens lijkt te zijn gemaakt van vilt) blijven hangen door een extra lap stof die de doos een beetje afschermt. Het lijkt ons geen waterdicht, of luchtdicht, ontwerp.

aliexpress voetenwarmer
Elektrische voetenwarmer (Afbeelding: AliExpress)

14,83 euro

AliExpress topper: Opblaasbare sauna

Heb je het koud? Kruip in deze opblaasbare sauna en warm weer op in twee minuten. Na die twee minuten raak je waarschijnlijk oververhit en glibber je zwetend ze opblaasbare kubus uit. De temperatuur van de sauna is verstelbaar met de afstandsbediening. Of je die ook kunt gebruiken wanneer je armen gevangen zitten in dit ding? Geen idee.

aliexpress opblaasbare sauna
Opblaasbare sauna (Afbeelding: AliExpress)

65,93 euro

Verwarmd lang ondergoed

Dit gadget is er een voor de serieus koude dagen. Die komen maar een paar dagen per jaar voor maar wie goed voorbereid is, is zichzelf daar tijdens die dagen van extreme kou dankbaar voor. Deze set verwarmd ondergoed gaat door voor een goede voorbereiding. De ingebouwde verwarming van het ondergoed is in te stellen van 30 tot 50 graden. Gloeiend heet, dus. Met een temperatuur van 50 temperaturen slaan de vlammen er ongetwijfeld uit. Het dragen van dit ondergoed is duidelijk op eigen risico, maar wie weet kan de serieuze koukleum het waarderen.

verwarmd ondergoed
Verwarmd lang ondergoed (Afbeelding: AliExpress)

23,38 euro

Extra verwarming in de auto

Het kan soms flink koud zijn in de auto. Zeker wanneer het buiten vriest. Al heb je in dat geval soms al een paar minuten het raam staan krabben wat je ongetwijfeld wat heeft opgewarmd. Geen ijs op het raam en toch koud? Trek dan een jas aan. Zet een muts op. Doe zo’n pluche band om je stuur heen. Of zet de verwarming aan. Nog steeds niet warm genoeg? Dan heeft Ali een draagbare heater voor je die je middels een soort smartphone houder aan het raam kunt bevestigen. Zo blaast het ding als een soort föhn warme lucht in je gezicht. Als dat niet helpt (en jou niet volledig smelt) weten wij het ook niet meer.

AliExpress draagbare auto verwarming
Draagbare autoverwarming (Afbeelding: AliExpress)

16,02 euro

Typisch AliExpress: De snuggie

In het tijdperk waarin ‘Telsell’ nog een ding was, maakten we kennis met de Snuggie. Dit dekentje met mouwen was een hit. Oké, een ‘hit’ is misschien een beetje overdreven, maar het gewaad hield menig bankhanger warm. AliExpress vindt de Snuggie nog steeds een briljant ding en verkoopt het daarom in alle kleuren van de regenboog.

Snuggie
Snuggie (Afbeelding: AliExpress)

9,53 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voorbereid op de winter: 5 AliExpress gadgets waar je het heet van krijgt
Sluiten