Deze 5 AliExpress items zijn onmisbaar in het huis van iedere gamer

Een huis inrichten kan een hele klus zijn, en niet iedereen vindt dit even leuk. De IKEA leegkopen is handig, maar een volledig IKEA-huis laat niet veel karakter zien. Met de onderstaande producten en accessoires van AliExpress in huis is het echter direct duidelijk wie in je huis woont: een gamer.

Sudoku toiletpapier

We hoeven je niet uit te leggen dat het ene toiletbezoek langer duurt dan de ander. Wie niet voor zich uit wil staren op de wc, en zijn phone is vergeten, kan los gaan op dit sudoku wc-papier. Daar ben je wel even zoet mee.

AliExpress
Sudoku toiletpapier (Bron: AliExpress)

2,45 Euro

AliExpress IP-adres deurmat

Als je een huis binnenloopt waar een mat voor ligt met de tekst ‘Home sweet home‘, dan heb je waarschijnlijk wel een idee wat zich achter de voordeur bevindt. Dat geldt ook voor deze deurmat met IP-adres. Het mag duidelijk zijn dat de huiseigenaar een gamer is. En no worries, er staat natuurlijk een nep adres op de mat.

IP-adres
IP-adres deurmat (Bron: AliExpress)

12,78 Euro

AliExpress Putty voor je toetsenbord

De ware stereotype nerd brengt het liefst dag en nacht door achter zijn pc. Dat betekent dat hij waarschijnlijk ook iedere maaltijd boven zijn toetsenbord opeet. Kruimels tussen de toesten van het toetsenbord zijn dan ook onvermijdelijk. Yuk.. Deze putty is bedoeld om het vuil tussen de toetsen vandaan te halen. Leg deze naast je pc zodat iedereen ziet hoe belangrijk jij je (schone) toetsenbord vindt.

AliExpress
Toetsenbord putty (Bron: AliExpress)

1,46 Euro

Gamer definitie posters en prints

Niet al de gadgets en producten in dit lijstje zijn enorm geeky. Deze ziet er in ieder geval zeer hipster-proof uit: prints met de definitie van gamer en geek. En die definities zitten er wat ons betreft niet eens zo ver naast. De posters worden opgerold in een koker bezorgd zodat je ze keurig aan de wand kunt hangen.

Gamer definitie poster
Gamer definitie prints (Bron: AliExpress)

2,45 Euro

Mario Bros muurstickers

Voor wie een paar posters aan de muur niet overtuigend geeky genoeg zijn, kan er ook voor kiezen om all-in te gaan met deze Mario muurstickers. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende afmetingen en in verschillende designs. De muurstickers zullen niet misstaan in een kinderkamer, maar het zal ook tof staan boven je IKEA-bank.

Mario Bros wallpaper
Mario Bros muursticker (Bron: AliExpress)

4,36 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Deze 5 AliExpress items zijn onmisbaar in het huis van iedere gamer
Sluiten