AliExpress Must-Have deal: gaming headset en muis

Of je er nu van houdt om je games te spelen op je computer of op een gameconsole, als je er echt van wilt genieten heb je natuurlijk een gaming headset nodig. Hiermee communiceer je snel met je team en zorg je ervoor dat de rest van het huis niet het gevoel heeft in een derde wereldoorlog beland te zijn. Als je nog op zoek bent naar een betaalbare maar badass headset, kun je bij AliExpress terecht voor een mooi exemplaar. Je krijg er ook meteen een gaming muis bij voor je computer games.

Headset met LED-lichteffecten

De gaming headset in kwestie is de Hunterspider V1 en ziet er meteen al indrukwekkend uit met LED-lichteffecten. Zo kan het ding voor zeven verschillende kleuren licht zorgen om je in de stemming te brengen. Daarnaast zou de headset in theorie perfect moeten passen op iedereens hoofd. De band aan de bovenkant is namelijk behoorlijk flexibel,  zodat hij zich naar je hoofd kan vormen. Ook aan het comfort van je oren is gedacht. Zo zijn de gedeelten die over je oren terecht komen gemaakt van een leer-achtig materiaal om het extra lang vol te kunnen houden.

AliExpress gaming headset

Inklapbare microfoon

Uiteraard is er ook een microfoon van de partij om te communiceren met je teamgenoten of om de vijand wat “vriendelijke” woorden toe te spreken. Deze pikt je stem moeiteloos op vanuit verschillende hoeken en kun je ook weer in de headset doen verdwijnen als je even niks meer te zeggen hebt. Als je ook niks meer wilt horen, kun je het volume aanpassen met de knoppen aan de audiokabel (ja helaas geen Bluetooth).

AliExpress gaming headset
AliExpress gaming headset

Gaming muis

Zoals gezegd krijg je er ook meteen een gaming muis bij voor je computer. Deze komt met een ergonomisch design, zodat je zo min mogelijk last krijgt tijdens je LAN-party. Door het ontwerp zouden je ringvinger en kleine vinger in een relaxte stand moeten blijven en zou je hand een betere grip hebben dan bij je standaard gaming muis. Verder is het muiswiel voorzien van 3D-rubber en is er een DPI switch knop op de muis zelf.

AliExpress gaming muis

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de gaming headset inclusief muis bij AliExpress scoren voor 22,27 euro. Je kunt gaan voor een paar verschillende uitvoeringen en je zou de muis ook nog los kunnen bestellen. Als je je nou helemaal in de digitale wereld wilt onderdompelen, kun je natuurlijk ook voor een VR-headset gaan. Binnenkort komt ook Valve met een eigen VR-headset, namelijk de Valve Index.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: gaming headset en muis
Sluiten