Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 19 sep 2018

AliExpress getest: Bizarre Furby, Nokia 3310 review en meer!

AliExpress staat vol met wonderbaarlijke gadgets, koopjes en hebbedingetjes. Van een hangmat voor katten tot angstaanjagende robots: we hebben de afgelopen jaren honderden koopjes aanbevolen. 

AliExpress getest!

Onze Ali-rubriek bestaat ondertussen uit meer dan zestig artikelen, waarin we elke week weer vijf koopjes op een rijtje zetten. Producten die allemaal tijdloos zijn, en je nu dus nog steeds kunt scoren. Leve China!

Allemaal leuk en aardig, maar rondom AliExpress bestaan ook nog een hoop vragen. Het bedrijf heeft in tegenstelling tot veel concurrenten een excellente klantenservice, waarbij de klant altijd veilig is. Zo krijg je heel makkelijk je geld terug wanneer er iets niet in orde is.

AliExpress getest

Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Maar hoe zit het dan met de kwaliteit van de producten? Dat blijft altijd maar de vraag bij dit soort platformen. Shirtjes die in het echt opeens een stuk kleiner zijn, LEGO-sets die niet helemaal legitiem zijn..

Na zestig lijstjes besloten we eens de daad bij het woord te voegen en voor jou de gok te wagen. We bestelden een berg aan AliExpress-gadgets uit onze lijstjes, en gingen ze testen op camera. Het resultaat is een bizarre serie aan even informatieve als hilarische video’s.

De eerste aflevering kun je nu hieronder checken. Nostalgie en alles wat daarmee gepaard gaat staat dit keer centraal. Alrik en Mark nemen je mee door de wondere wereld van Furby’s, de Nokia 3310 en namaak-Nintendo’s! Check de links in de beschrijving om deze wonderbaarlijke gadgets zelf aan te schaffen!

Reageer op artikel:
AliExpress getest: Bizarre Furby, Nokia 3310 review en meer!
Sluiten