AliExpress spullen getest: de tofste gadgets voor in de keuken!

AliExpress staat vol met bizar goedkope spullen, maar hoe goed zijn deze nu eigenlijk? Mark en Alrik testen wekelijks in Het AliExperiment welke producten de moeite waard zijn en deze week duiken de heren de keuken in. En dat gaat, uiteraard, weer helemaal mis.

AliExpress getest

AliExpress is de thuishaven van duizenden kleine winkeltjes, die allemaal hun eigen spullen verkopen. Van nostalgische producten tot aan speelgoed: je kan het er allemaal vinden. Ook op het gebied van kookgerei heeft het platform voldoende te bieden, maar wat heb je er eigenlijk aan?

Net zoals bij vele categorieën heeft AliExpress ook op dit gebied veel te bieden. Unieke items als een Egg Cracker of Omelet Maker zijn de orde van de dag. Ook zijn er verschillende bieropeners te koop, met allemaal een eigen uiterlijk. Tel hier de talloze spatels, potten, pannen, blikopeners en borden aan toe en je weet wat je kan verwachten.

We stuurden ons team van die hard professionals de studio in en gaven ze de meest leipe producten van de week. Beter gezegd: onze eigen Mark en Alrik zaten in een klein hok en kregen kookgerei in hun handen gedrukt. Hét recept voor problemen.

Het AliExperiment

Na het schrijven van talloze artikelen over AliExpress, vonden we het tijd om de producten ook echt te testen. Samen met FROOT! stelde we onze eigen serie samen in de vorm van het AliExperiment. Mark en Alrik zitten elke woensdag klaar om verschillende pakjes uit te pakken, te onderzoeken en tot in het grootste detail te testen. Hoe goed zijn de producten voor de twee onhandige presentatoren?

De derde aflevering van onze serie staat nu voor je klaar en is hieronder te bekijken.

Reageer op artikel:
AliExpress spullen getest: de tofste gadgets voor in de keuken!
Sluiten