AliExpress gadgets getest: telefoon van de toekomst en meer!

AliExpress blijft voor de meeste consumenten spannend. Het lijkt allemaal net te mooi om waar te zijn: Chinese lage prijzen, maar wel de klantenservice en kwaliteit die je van Nederlandse webshops gewend bent? 

AliExpress getest: de dunste en kleinste telefoon

Dat klinkt als een pure scam. Toch is dat niet het geval, zo hebben we de afgelopen jaren ontdekt. Al meer dan zestig weken zetten we de beste koopjes van AliExpress voor je op een rijtje. Hier kun je alle edities van die rubriek checken.

Van de meest bizarre gadgets tot ideale accessoires voor in huis: je vindt er fascinerende deals tussen. Allemaal leuk en aardig, maar dan zit je alsnog naar een productpagina te staren. Met productfoto’s die door de verkoper of fabrikant zelf zijn gemaakt.

Je kunt afgaan op de meertalige recensies, maar ook daar wordt je soms niet wijzer uit. Tijd voor een test in de praktijk. Hoe bevallen de AliExpress-producten in het echt? Wij bestelden een berg aan geliefde en fascinerende producten op het Chinese walhalla, en gingen er mee aan de slag.

Het resultaat is Aliexperiment, een YouTube-serie waarin we gadgets van AliExpress testen. Van het uitpakken tot het daadwerkelijke gebruik: je krijgt alles te zien. Altijd met een flinke dosis humor.

De laatste aflevering van het eerste seizoen staat nu online, en kun je hieronder checken. Wees echter niet getreurd, want er komt gewoon een tweede seizoen!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Reageer op artikel:
AliExpress gadgets getest: telefoon van de toekomst en meer!
Sluiten