Noah Korevaar
Noah Korevaar Uncategorized 24 jan 2018

De vijf mooiste goedkope horloges op AliExpress

We focussen met onze AliExpress-lijstjes vooral op gadgets. Denk aan spotgoedkope doch solide oordopjes, of gadgets voor fotografen. Ook smartwatches komen geregeld voorbij. Dit keer leggen we echter de focus op ‘domme’ horloges. Oftewel, modieuze accessoires waarop je de tijd kunt checken. AliExpress staat gelukkig vol met schitterende exemplaren, die vaak maar een schijntje kosten. We zetten onze favoriete voorbeelden op een rijtje.

Relogio Masculino 2018 leather watch

Horloge AliExpress

Dit elegante horloge ziet eruit alsof je honderden euro’s hebt uitgegeven. Stiekem kost deze accessoire echter minder dan twee euro, inclusief verzendkosten. Voor Ali geldt altijd dat het even afwachten is of de kwaliteit meevalt. Spoiler-alert: dit horloge ziet er ook in het echt goed uit. Volgens gebruikers is ook het bandje van goede kwaliteit. En bovendien: ook al gaat dit horloge slechts een half jaar mee in plaats van decennia, dan alsnog ben je goedkoper uit.

Relogio Feminino watch

Horloge AliExpress

We blijven even bij het merk Relogio. Dit koopje wordt verkocht als een horloge voor vrouwen, maar wat ons betreft kun je ook als man hiermee voor de dag komen. Het klassieke design is tijdloos. Afhankelijk van de kleur die je uitkiest ben je tussen de 1,00 en 3,00 euro kwijt. Over kleuren gekozen: je hebt maar liefst vijf opties. Het roestvrijstalen design gaat lang mee, aldus tevreden gebruikers. Een aanrader, al helemaal gezien de prijs. Voor de prijs van een zak cruesli heb je al een exemplaar.

Yazole Gold Watch

Horloge AliExpress

Dit horloge is iets opvallender, maar daarmee niet minder mooi. Het gouden design ziet er peperduur uit, maar stiekem kost deze accessoire slechts 5,90 euro. Het bandje ziet er bovendien ook uit alsof het een flinke duit heeft gekost. Dat is verrassend, want vaak zijn dit soort opvallende designs juist de modellen die verkeerd uitpakken. Het is nou eenmaal lastig om de goedkope materialen te verbloemen. Yazole is dat echter helemaal gelukt.

O.T.Sea Leather Watch

Horloge AliExpress

Dit horloge staat bijna continu in de bestseller-lijstjes van AliExpress. En terecht. Het stoere design vindt een mooie middenweg tussen mannelijkheid en zakelijke elegantie. De rode tinten geven het horloge sowieso een sportieve uitstraling, wat natuurlijk een mooie bonus is. Ook voor dit horloge geldt dat de kwaliteit schijnt te verrassen, dus we zijn zeer benieuwd! Voor 4,90 euro heb je al een exemplaar op je deurmat. Gratis verzonden.

Gofuly 2017 New Luxury Watch

Gofully horloge

We sluiten af met een horloge dat eind vorig jaar opeens de toplijsten van AliExpress besteeg. Dit model is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, en in verschillende kleurtjes. Hoe dan ook zal je oog meteen op een ding vallen: de wijzerplaat. Die ziet er namelijk op zijn zachtst gezegd bijzonder uit. Je moet er van houden, maar je weet in ieder geval zeker dat je een horloge hebt dat je niet overal tegen zal komen. En ook hier geldt dat het horloge spotgoedkoop is: 2,17 euro.

Wil je nog meer horloges bekijken? Ga dan naar AliExpress, kies voor de categorie horloges en sorteer de resultaten op het aantal bestellingen. Heb je een mooi exemplaar gevonden? Check dan eerst de feedback. In dit artikel leggen we uit hoe je altijd veilig kunt shoppen.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De vijf mooiste goedkope horloges op AliExpress
Sluiten