Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 22 feb 2019

AliExpress gadget van de dag: handschoenen met ingebouwde piano

Als je piano speelt weet je dat het belangrijk is om maar te blijven oefenen. Anders wordt je niet alleen niet beter, maar loop je het risico om juist slechter te worden. Helaas is het niet altijd even makkelijk om een piano te vinden, maar AliExpress heeft misschien wel “the next best thing” voor je. Namelijk handschoenen met een ingebouwde piano om on-the-go lekker te spelen.

Muzikale noot per vinger

Met de handschoenen tover je als het ware elk oppervlakte om tot een piano. In de tipjes van de vingers zitten sensoren, die reageren met en klank als je ze ergens tegenaan drukt. Elke vinger staat weer voor een andere nooit, waardoor het voelt alsof je vingers op een vast stukje van de piano blijven spelen. Je linker pink staat voor de C, oftewel do (denk Sound of Music) en vervolgens ga je per vinger telkens een noot omhoog. Hetzelfde geldt voor je rechterhand, maar daar begint de C met je duim.

AliExpress handschoenen met piano

Handschoenen met speaker

Op deze manier kun je waar je maar wilt wat muziek maken, maar het is natuurlijk niet zoals spelen op een echte piano. Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk iets hoort, is er een speaker verbonden aan de handschoenen. Mocht het nou toch echt niks zijn en je er niet mee kunnen oefenen, kun je de dingen natuurlijk ook gewoon gebruiken om je vrienden te irriteren.

AliExpress handschoenen met piano

Bestellen bij AliExpress

Mocht je het willen proberen, kun je de handschoenen bij AliExpress scoren voor 16,46 euro. Ze komen in een zwart/wit set en zouden de meeste handen moeten passen. One size fits all op AliExpress valt echter soms wat klein uit, dus mogelijk wordt het een cadeautje voor je neefje of nichtje.

Mocht je nou helemaal geen piano kunnen spelen, kun je ook eerst aan de slag met Google’s Piano Genie. Deze intelligente controller zorgt ervoor dat iedereen het kan.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: handschoenen met ingebouwde piano
Sluiten