AliExpress: 5 instant camera’s waarmee overal lekkere Polaroids schiet

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 instant camera’s waarmee jij de blits maakt op ieder feestje.

AliExpress deal: Fujifilm Instax Mini 9 instant camera

De Fujifilm Instax Mini 9 instant camera is een opvallende camera. Dat komt voornamelijk door de verschillende kleuren waarin hij verkrijgbaar is. Je kunt deze camera op AliExpress scoren inclusief 13 accessoires en met cartridges.

Fujifilm Instax instant camera
Fujifilm Instax 9 mini (Bron: AliExpress)

65,50 euro

AliExpress deal: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic instant camera

Deze instant camera is geschikt voor wie nét een wat betere camera wil dan de Fujifilm Instax Mini 9. Op deze camera kun je meer instellingen veranderen en heb je meer controle over het licht. De ingebouwde lichtmeter is dan ook een stuk beter dan die in de budget-modellen. Dankzij de ‘double exposure’ kun je toffe en creatieve foto’s maken. Deze instant camera heeft een 60 millimeter lens met een goede zoom.

AliExpress polaroid instant camera

146,74 Euro

AliExpress deal: Polaroid OneStep 2

De Polaroid instant camera is al een tijdje terug van weg geweest. En in die terugkomst heeft de Polaroid OneStep 2 een belangrijk aandeel gespeeld. Het klassieke design uit 1977 is in deze camera (die in 2017 werd uitgebracht) terug te vinden. Dankzij de goede lens en sterke flitser schiet je perfecte Polaroids.

Polaroid onestep 2 AliExpress instant camera
Polaroid OneStep 2 (Bron: AliExpress)

117,98 euro

Fujifilm Instax Mini 7c instant camera

Heb je een wat kleiner budget en hoef je niet koste wat het kost de beste camera te hebben? Dan is dit oudere model van de Instax mini een degelijke optie. De camera wordt geleverd met vier batterijen en een cameraband zodat je hem direct kunt gebruiken.

Fujifilm AliExpress
Fujifilm Instax mini 7 (Bron: AliExpress)

50,37 Euro

Fujifilm Instax Mini Link printer

Je kunt natuurlijk ook voor een fotoprinter gaan die je zo in je zak kunt stoppen. Deze kleine draagbare printer is via Bluetooth te koppelen aan de Instax Mini Link app. Die app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Zo kun je direct foto’s printen vanaf je smartphone en Fujifilm camera. De printer is klein en drukt je foto in slechts 12 seconden af.

Instax mini link fujifilm
(Bron: Instax)

104,71 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese webshop werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 instant camera’s waarmee overal lekkere Polaroids schiet
Sluiten