Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress telt af naar kerstmis: 5 opvallende en hysterische kerst gadgets en -accessoires

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Kerst staat voor de deur! Dat betekent dat alle winkels (al maanden lang) vol liggen met hysterische kerstaccessoires en -gadgets. Je kunt uiteraard ook op AliExpress terecht voor opvallende kerst items. Hier vijf van onze favorieten.

Bluetooth speaker vermomd als kerstbal

Met deze kerstballen in je kerstboom laat je non-stop kersthits uit de kerstboom klinken. En word je gebeld? Dan kun je dankzij de ingebouwde microfoon en hands-free functie ook via de kerstballen in je boom bellen. Pas wel op dat je tijdens het bellen geen dennennaalden in je oog krijgt. Kerstavond op de eerste hulp doorbrengen is geen feestje.

Bluetooth speaker kerstbal
Bluetooth speaker vermomd als kerstbal (Afbeelding: AliExpress)

12,94 euro

AliExpress topper: Sneeuwmachine

Een witte kerst kun je niet afdwingen van moeder natuur. Je kunt het wel kopen. Bij AliExpress. Daar kwamen we namelijk deze sneeuwmachine tegen. De machine kost wat, maar dan heb je ook wat: nepsneeuw in alle kieren en gaten van het huis. Ho ho ho, sfeertje hoor.

sneeuwmachine AliExpress
Sneeuwmachine (Afbeelding: AliExpress)

494,37 euro

Eng kerstman kostuum

Kerst is normaliter geen verkleedfeestje. Dat betekent niet dat het er geen kan zijn. Op Ali kwamen we dit kerstman kostuum tegen waarmee je andere genodigden van het kerstdiner gegarandeerd de stuipen op het lijf jaagt. Zo is er meer eten voor jou. Al betwijfelen we of je dat via de mond van dit pak naar binnen kunt werken.

kerstman kostuum AliExpress
Eng kerstman kostuum (Afbeelding: AliExpress)

83,87 euro

Zes meter hoge opblaasbare kerstboom

Heb je nog ergens 750 euro liggen en geen idee wat je ermee moet doen? Geef het dan aan mij. Of besteed het via Ali aan deze opblaasbare kerstboom. De kerstboom is zes meter hoog en zeker een blikvanger in de straat. Nee, het is geen wedstrijd, maar wie het ‘mooist’ versierde huis wil hebben moet daar soms wat voor over hebben.

Opblaasbare kerstboom
Opblaasbare kerstboom (Afbeelding: AliExpress)

750,38 euro

Typisch AliExpress: Slimme kerstverlichting

Aldi en Lidl verkopen jaarlijks slimme kerstverlichting. Wie daar deze schitterende toevoeging aan zijn smarthome bij de Duitse supermarktketens heeft gemist kan altijd nog op AliExpress terecht. Daar kun je het hele jaar door slimme kerstverlichting kopen. Deze slimme lampjes met Wifi en Bluetooth zullen niet op tijd binnenkomen voor kerst 2021 maar met een beetje geluk heb je ze wel voor de volgende jaarwisseling binnen.

LED-kerstverlichting Bluetooth
Bluetooth kerstverlichting (Afbeelding: AliExpress)

12,70 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!