Top zes must-have AliExpress gadgets voor in de keuken

AliExpress staat vol met bizarre gadgets, vaak spotgoedkoop. Deze week zet WANT zes must-have gadgets voor in de keuken op een rijtje. Soms ontzettend handig, vaak hilarisch en altijd zeer goedkoop!

Tover je kraan om in een disco

Het wordt tijd om je keuken eens een flinke upgrade te geven, zonder dat je portemonnee geplunderd wordt. Laten we beginnen met je kraan. Water ziet er eigenlijk bijzonder saai uit. Is dat een probleem? Nee hoor, maar we kunnen wel wat kleur in je keuken aanbrengen.

Gadgets keuken

Deze gadget geeft je water een bepaald kleurtje met behulp van een LED-lampje. De kleur verandert op basis van de temperatuur van de kraan, dus je hebt altijd een soort disco in je keuken. En dat voor net iets minder dan vijf euro!

Het perfecte omeletje uit de magnetron

Ben je niet zo’n held in de keuken en is zelfs het bakken van een eitje teveel gevraagd? Dan is dit de ideale keukengadget voor jou. Beetje olie erin, eitje tikken en het geheel kan de magnetron in. Paar minuutjes wachten, en je hebt een voortreffelijk omeletje.

AliExpress keuken

Daar blijft het echter niet bij. Je kunt ook gewoon een voortreffelijke burrito of een oud-Hollands pannenkoekje bereiden. Voor iets minder dan drie euro heb je nooit meer je gasfornuis nodig!

Altijd de juiste hoeveelheid pasta

Ben je het zat om elke keer op de verpakking te checken hoeveel pasta je nodig hebt? AliExpress schiet je te hulp met een van de meest overbodige gadgets ooit. Stel het aantal porties in, en blijf het ringetje vullen tot er niks meer bij past.

AliExpress keuken pasta

Noodles, pasta, spaghetti: dit plastic hebbedingetje komt altijd van pas. Nu vragen wij ons af wat je er aan hebt als je grotere porties eet, maar ach, dan ben je ook slechts 1,30 euro kwijt.

Bieropener voor aan de muur

Een onmisbaar onderdeel van elke keuken: een bieropener. Na het aanschaffen van deze accessoire hoef je nooit meer naar je sleutelhanger te zoeken. Bevestig de bieropener aan de muur, bij voorkeur naast je koelkast, en je kunt al je vrienden verbazen.

Bieropener AliExpress keuken gadget

Koelkast open, biertje pakken en binnen een beweging de dop eraf. Van afstand lijkt het net een haakje voor je handdoek, maar jij weet wel beter. Voor 2,30 euro maak je je keuken compleet!

Suarez komt in actie

Toch liever een bieropener in je broekzak? Laat Luis Alberto Suarez je een handje helpen. We weten allemaal nog hoe goed de talentvolle voetballer met zijn tanden kan werken. Gelukkig is hij niet te beroerd om jouw biertje of fles wijn ook open te bijten.

AliExpress keuken

Voor 2,90 euro haal je al een exemplaar in huis. Sterker nog, je kunt zelfs kiezen tussen verschillende tenuetjes, voor de echte liefhebber. Een prachtig cadeau voor elke voetbalfan!

Darth Vader ijsklontjes

Star Wars is helemaal terug. Disney heeft voor de komende decennia films op de planning staan, dus de franchise zal nog lang relevant blijven. Deze accessoire is dan ook een veilige investering. Standaard ijsklontjes zijn maar saai!

AliExpress keuken Darth Vader

Darth Vader blijft misschien wel de beste bad guy uit de filmgeschiedenis, dus doe jezelf een plezier en drink je gekoelde colaatje in stijl. Voor 2,50 euro kun je per keer zes gedetailleerde ijsklontjes in de vorm van zijn masker serveren.

Check hier hoe het bestellen op AliExpress in zijn werk gaat. Bekijk ook de vijf must-have AliExpress gadgets van vorige week, of ontdek wat voor bizarre gadgets de Aldi, Lidl en Action deze week in de schappen hebben liggen.

Volg WANT op Facebook en mis nooit meer onze AliExpress lijstjes!

Reageer op artikel:
Top zes must-have AliExpress gadgets voor in de keuken
Sluiten