Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 13 mrt 2019

WANT Test: keukenmachine en meer kookgerei van AliExpress

Spullen kopen bij AliExpress lijkt vaak te mooi om waar te zijn, iets wat we bij WANT de afgelopen zeven weken hebben uitgevogeld. In het tweede seizoen van Het AliExperiment zijn we druk bezig geweest om te kijken in hoeverre dat het geval is. Iets wat in de laatste aflevering van seizoen twee eindigt in een smeerboel.

Van bizarre gadgets tot aan speelgoed wat zonder twijfel de moeite waard is: het is allemaal te halen op AliExpress. Naast het feit dat je dit ook in onze wekelijkse rubriek kan lezen, hebben we ook onze eigen YouTube-serie. Want waar de foto’s op de website er vaak veel belovend uitzien, is het bijna niet te geloven dat de producten zo weinig geld kosten. Dus in hoeverre heb je te maken met een goed, en werkend, product? Daar kom je maar op een manier achter: laat een aantal mafkezen hannesen om de producten om op die manier de kwaliteit te checken.

Dat is precies wat er wekelijks gebeurt in Het AliExperiment. In deze YouTube-serie test Mark iedere week, samen met een collega van Wayne Parker Kent, verschillende producten van de webshop. Hoe worden ze geleverd, wat kunnen ze en hoe goed zijn ze voor de prijs die je ervoor betaald? Deze week gaat hij helemaal los met Alrik, met wie het avontuur allemaal begon. In het eerste seizoen ontdekte de twee al allerlei bizarre spullen, waaronder kookgerei. En dat was zo’n succes, dat de twee daar het tweede seizoen dan ook mee afsluiten.

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Reageer op artikel:
WANT Test: keukenmachine en meer kookgerei van AliExpress
Sluiten