Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 2 aug 2019
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #109

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 109!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Jenga met nummers

Jenga is een spel dat iedereen wel kent. Je bouwt een houten toren en vervolgens moet je om de beurt een stukje hout er uithalen. Bij wie de toren valt, heeft verloren. Dit spel lijkt daar op, met als verschil dat de verschillende houtjes voorzien zijn van nummers. Ook komen er dobbelstenen mee. Wellicht dat het dan de bedoeling is om via de dobbelstenen te bepalen wat je moet doen. Maar daar kun je ook gewoon maling aan hebben en op een goedkope manier een variant op Jenga scoren.

Aliexpress

Het Jenga-alternatief is bij AliExpress te koop vanaf €3,96.

#2 Pokémon voor je powerkabels

Pokémon zijn en blijven populair. De animatie en games bestaan inmiddels al meer dan twintig jaar en zijn wereldwijd bekend. Tegenwoordig heb je er allemaal verschillend speelgoed en gadgets van. Wat te denken van deze schattige figuurtjes die je op je oplaadkabel van je telefoon kunt plaatsen. Schattig en tegelijkertijd voorkomt het hopelijk dat je kabel in een vervelende knoop terecht komt.

AliExpress beste deals #109

De Pokémon voor je powerbakel is bij AliExpress te koop vanaf €1,99!

#3 Vijl- en nagelsetje

Dit is zo’n setje dat je altijd kunt gebruiken. Op de badkamer of in je reistasje kun je dit altijd meenemen. Wanneer je even niks te doen hebt, even je nagels bijwerken, zodat je er weer tiptop uit ziet. De set bestaat uit zeven verschillende onderdelen, die allemaal op hun verschillende manier hun ding doen.

AliExpress beste deals #109

Het vijl- en nagelsetje is te koop vanaf €2,25 bij AliExpress.

#4 Tie-rips van klittenband

Tie-rips ken je waarschijnlijk wel. Het zijn van die plastice dingen die je in een lus kunt plaatsen om zo dingen aan elkaar vast te zetten. Dat is wat deze dingen van klittenband ook doen, met als verschil dat je het ook weer wat makkelijker los kan maken. Dit is vooral handig wanneer je allemaal kabels hebt lopen die lelijk in het zicht hangen. Met deze handige gadget houd je alles netjes bij elkaar en hoef je niet bang te zijn dat je op een bureau met je voet per ongeluk de powerkabel er uit trekt.

Deze handige kabel is te koop vanaf €0,91 bij AliExpress.

#5 Fijne mediabox

Op je televisie heb je tegenwoordig vaak smartmogelijkheden, maar erg lekker werken die vaak niet. Wat dat betreft is deze H96 setup box perfect. Hiermee kun je vanaf een device makkelijk je films via VLC laten afspelen of je maakt direct verbinding met services als Youtube en Netflix. Hij draait op Android 9, komt met 64 GB interne opslag en maakt gebruik van een duidelijke afstandsbediening. Je kunt verder gebruik maken van Google Voice Assistent en hij ondersteunt een resolutie van 4K.

De H96 mediabox is voor €22,41 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #109
Sluiten