Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 31 mei 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #100

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 100!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Enorme muismat van eikenhout

We beginnen het overzicht van deze week met een enorme muismat. Hij is gemaakt van eikenhout en heeft zodoende een zachte kleur. Dat zorgt er weer voor dat het ideaal past op een werkkamer. Bovendien is het een materiaal waarop de bewegingen van de muis goed worden gedetecteerd, zodat je je werk zonder enige vorm van onderbreking kunt gaan uitvoeren.

AliExpress beste deals #100

De muismat van eikenhout is bij AliExpress te koop vanaf €9,78.

#2 Handige oordopjes van Xiaomi

Genieten van je muziek zonder oordopjes in het openbaar is eigenlijk een dikke no-go. Gelukkig hoeven oordopjes echt niet zo veel te kosten. Deze varianten komen in een 3.5 mm jack of een USB-C variant en kunnen zodoende met vele verschillende smartphones gebruikt worden. De oordopjes zijn redelijk goed in je oren te drukken, zodat ze er niet snel uitvallen.

AliExpress beste deals #100

De oordopjes zijn bij AliExpress te koop vanaf €3,32!

#3 handige tas voor al je kabels op reis

Als je deze zomer op vakantie gaat, dan is de kans groot dat er heel wat elektronische apparaten mee op reis gaan. Denk daarbij aan een aantal oplaadkabels, een powerbank en andere stroomkabels die je nodig hebt. Met deze handige tas kun je ze makkelijk opbergen. Bovendien is hij ook nog eens waterdicht, dus kun je er ook mee aan de wandel gaan.

AliExpress beste deals #100

De handige tas is vanaf €3,17 te koop bij AliExpress.

#4 Katten die je telefoon vasthouden

Alles dat gekoppeld kan worden aan een kat is bij voorbaat al erg schattig. Maar een kat die voorkomt dat je telefoon omvalt? Daar hadden we nog niet aan gedacht. De katten kun je via een zuignap aan je telefoon bevestigen en zorgen er vervolgens voor dat hij niet om dondert. Handig wanneer je in de trein of in het vliegtuig een serie wil kijken en je telefoon niet wilt vasthouden.

AliExpress beste deals #100

De telefoon kattenhouder is te koop vanaf €0,61 bij AliExpress.

#5 Handheld met emulatoren

Het laatste product in deze update is de CoolBaby gaming handheld. Het is een product met vier actieknoppen en een dpad en wordt uitgerust met meerdere emulatoren, waardoor je in principe de mogelijkheid hebt om via ROMs allemaal oude games op te zetten. Nu is dat niet per se illegaal, maar er moeilijk is het ook weer niet. Het scherm is voorzien van kleuren en heeft een resolutie van 320 bij 240. Verder gaat de batterij zo’n vijf uur mee en is er 16 GB aan interne opslag in de handheld te vinden. Tot slot kun je hem ook aan de tv koppelen.

AliExpress beste deals #100

De handheld is vanaf €45 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #100
Sluiten