Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 21 jun 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #103

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 103!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Handige camera om alles in de gaten te houden

We hebben slechts twee paar ogen en kunnen zodoende niet alles zien. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg hulpmiddelen die ons helpen. Neem bijvoorbeeld deze handige ip-camera. Deze kun je op veel verschillende plekken in het huis plaatsen om op die manier in de gaten te houden wat je huisdier allemaal uitvreet of om te zien of je baby lief slaapt of juist wakker is en wacht op zijn of haar eerste flesje. Via de smartphone kun je makkelijk verbinding maken om zo alles te kunnen volgen.

AliExpress beste deals #102

De camera is bij AliExpress te koop vanaf €8,75.

#2 Draadloze oplader en powerbank in één

Onze smartphone is vaak ons meest waardevolle bezit. We gebruiken hem enorm vaak en als gevolg daarvan wordt de batterij vaak zwaar belast. Een powerbank is dan een must. Deze versie heeft twee voordelen. Ten eerste is hij met 30.000 mAh zeer krachtig en kan hij je smartphone vaak opladen. Daarnaast ondersteunt hij draadloos opladen, waardoor je op die manier dus twee vliegen in één klap slaat.

AliExpress beste deals #103

De draadloze oplader en powerbank is bij AliExpress te koop vanaf €10,55!

#3 Een fijne zonnebril

Er schijnt een flinke hittegolf aan te komen. Dan moet je er voor zorgen dat je goed koel in huis blijft. En als je naar buiten gaat, moet je je goed beschermen. Zonnebrand is een must, maar ook een zonnebril tegen het felle zonlicht is verstandig. En deze zonnebril laat zien dat je voor een mooi model echt geen tientallen euro’s neer hoeft te leggen.

AliExpress beste deals #103

De zonnebril is vanaf €3,35 te koop bij AliExpress.

#4 Mooi sporthorloge

Voor een man is het horloge vaak zijn enige sierraad die hij draagt. Dan is het wel zaak dat het iets is waar je blij van wordt. Met dit sporthorloge zie je er strak uit en kun je ook makkelijk aflezen wat voor datum het is en natuurlijk hoe laat het is. Momenteel is er een goede sale, zodat je dit nette horloge voor een strakke prijs in huis kunt halen.

AliExpress beste deals #103

Het sporthorloge is te koop vanaf €13,45 bij AliExpress.

#5 Draadloze desktop ventilator

Tot slot nog een product om je hoofd koel te houden. Again, het tropenrooster kan volgende week van zolder worden gehaald. Met deze kleine ventilator ben je altijd en overal voorzien van een koel briesje. Het grote voordeel van dit device is dat het met een ingebouwde batterij van 900 mAh werkt. Op die manier kun je hem altijd meenemen. Daarnaast laad je hem makkelijk op met een USB-kabel en doet hij het terwijl je hem oplaadt.


De ventilator is vanaf €9,38 te koop bij AliExpress.

tMeer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #103
Sluiten