Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 26 jul 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #108

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 108!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 USB fingerprint bescherming voor je laptop

Het belangrijkste product dat je bezit is waarschijnlijk je smartphone. Maar ook je laptop is iets waar je waarschijnlijk dagelijks mee werkt en waarvoor privacybescherming belangrijk is. Het hebben van een wachtwoord is vaak al handig, maar als je net wat meer beveiliging wilt hebben, dan kun je gebruik maken van een USB fingerprint scanner. Op die manier kun je door de dongle in je laptop te plaatsen met je vingerafdruk toegang krijgen tot je laptop en op die manier niet bang te zijn dat anderen makkelijk bij jouw bestanden kunnen komen.

Aliexpress

De USB fingerprint bescherming voor je laptop is bij AliExpress te koop vanaf €15,55.

#2 Zeer handige schroefdraaierset

Voor veel producten heb je vandaag de dag een schroevendraaier nodig. Dan moet je weer de gereedschapskist pakken en kijken of je de juiste versie hebt. Met deze set is dat verleden tijd. Hij is zeer draagbaar en heeft maar liefst 24 verschillende soorten koppen die je er op kunt zetten. De set is klein genoeg om in je broekzak te stoppen en is zodoende dus ook perfect om altijd in je tas bij je te hebben.

AliExpress beste deals #108

De schroefdraaierset is bij AliExpress te koop vanaf €12,57!

#3 Draadloze speaker

Met de zomer in volle gang is het heerlijk om buiten te zitten en te genieten van je favoriete muziek. Daarvoor is het hebben van een draadloze speaker min of meer een must. Deze is vierkant en lekker handig om mee te nemen, terwijl hij tegelijkertijd krachtig genoeg is om heel wat volume te produceren. Wanneer hij volledig is opgeladen, gaat hij zo’n twaalf uur mee wanneer je muziek afspeelt.

AliExpress beste deals #108

De draadloze speaker is te koop vanaf €8,75 bij AliExpress.

#4 Schuim waterpistool

Met de hitte is er eigenlijk niks beter om verkoeling te vinden. Een waterpistolengevecht blijkt altijd een goede keuze te zijn, maar dan moet je wel de juiste gear hebben. Dit waterpistool is lekker simpel. Je zuigt het water op uit bijvoorbeeld een emmer en knalt het er vervolgens uit met flink wat kracht. Verkoeling op de juiste manier.

Het waterpistool is te koop vanaf €1,77 bij AliExpress.

#5 Bestuurbare boot

Verkoeling zoeken bij het water is één van de manieren om de hete zomer door te komen. Wanneer je je kind ook mee wilt nemen, helpt het als hij of zij iets te doen heeft. Wat dat betreft is deze draadloze bestuurbare boot perfect. Je plaatst hem in het water en laat hem vervolgens lekker rondvaren. Hij haalt een snelheid van zo’n 10 kilometer per uur en gaat zo’n 10 minuten mee op drie batterijen. Het is dus wel handig om wat extra power mee te nemen.

Je bestuurbare boot is voor €6,63 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #108
Sluiten