Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #110

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 110!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Smartphonehoesje voor retro-tv

Voor dit product moest ik de beschrijving echt een paar keer doorlezen om er achter te komen wat het nou daadwerkelijk is. In de basis is het een telefoonhoesje voor je smartphone, waardoor je smartphone verandert in een retro televisie. Maar tegelijkertijd is het ook een externe bluetooth audiospeaker. Kortom, een gadget die van meerdere markten thuis is en echt zo’n typisch geinig ding dat je bij Aliexpress kunt scoren.

Aliexpress
Retro-tv hoesje (Bron: Aliexpress)

Het smartphonehoesje voor retro-tv is bij AliExpress te koop vanaf €12,65.

#2 Groentesnijder

Een aantal jaar geleden werden de spiraalmachines voor je groente geïntroduceerd. Daarmee is het mogelijk om de verschillende soorten groenten in lange slierten snijden en op die manier op te eten. Inmiddels kun je al wat goedkopere alternatieven scoren, maar zo goedkoop als deze versie hebben we nog niet gezien. Ook dit is weer een handige kleine gadget die je keuken verrijkt en de maaltijden er een stuk lekkerder uit laten zien.

AliExpress beste deals #110
Groentesnijder (Bron: Aliexpress)

De groentesnijder is bij AliExpress te koop vanaf €1,00!

#3 USB naar Sata

Dan even een gadget die iets technischer is. Als je gebruik wilt maken van een harde schijf en die wilt koppelen aan je pc, dan sluit je die normaal gesproken gewoon aan op je moederbord. Maar dat is niet altijd mogelijk. Wat dat betreft is deze kabel die je hardeschijf via een Sata-verbinding aansluit op je USB-port. Daarbij heb je één USB-port nodig voor de verbinding en moet de andere er voor zorgen dat je hardeschijf van de nodige stroom wordt voorzien.

AliExpress beste deals #110
USB naar Sata (Bron: Aliexpress)

De USB naar Sata is te koop vanaf €0,51 bij AliExpress.

#4 Retro handheld

Dit is zo’n lekker typisch Aliexpress-product als je het mij vraagt. Deze handheld lijkt heel erg op de PlayStation Vita, maar is een console die retro-games van vroeger afspeelt. Dat loopt via de verschillende emulators die met de handheld wordt geleverd. Ook kun je op het 5 inch scherm films bekijken, maar daar heb je vandaag de dag waarschijnlijk wel betere opties voor. Hij gaat zo’n vijf uur mee wanneer hij is opgeladen en je kunt er duizenden games op opslaan.

Retro Handheld (Bron: Aliexpress)

De retro handheld is te koop vanaf €28,92 bij AliExpress.

#5 Retro kussenhoes

Tot slot hebben we nog een product voor de gamers. Maar dan niet om iets mee te spelen, maar om je huis mee te versieren. Met deze retro kussenhoesen kun je je bestaande kussens voorzien van een leuk nieuw printje en kan iedereen die bij je op bezoek komt zien dat jij een voorliefde hebt voor de oude games uit de tijd dat je de pixels in een personage nog kon tellen. Je hebt de keuze uit vier varianten.

Retro kussenhoes (Bron: Aliexpress)

De retro kussenhoes is voor €2,79 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #110
Sluiten