Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #111

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 111!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Behuizing voor de PlayStation 4-controller

De DualShock 4-controller voor de PlayStation 4 is een uitstekende controller. Maar wanneer je de standaard zwarte versie hebt, dan is die natuurlijk wel een beetje saai. Gelukkig kun je die nu voorzien van een leuk hoesje. Op die manier oogt de controller een stuk toffer en is het makkelijker om jouw controller te ontdekken. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 varianten.

AliExpress
behuizing voor de PlayStation 4-controller (Bron: AliExpress)

Het behuizing voor de PlayStation 4-controller is bij AliExpress te koop vanaf €4,01.

#2 LEGO led-lichtje

Ben je een groot fan van alles dat met LEGO te maken heeft? Dan is dit een echt toffe gadget. Het is een klein LEGO-blokje dat je overal op kunt plaatsen. Via een USB-dongle en een dun draadje kun je er voor zorgen dat er een lichtje gaat branden. Op die manier komen jouw bouwsels nog meer tot leven. Kortom, een echt toffe toevoeging aan je collectie.

AliExpress
LEGO led-lichtje (Bron: AliExpress)

Het LEGO led-lichtje is bij AliExpress te koop vanaf €1,83!

#3 Xiaomi laser meter

Dit is een device dat vooral handig is wanneer je regelmatig dingen moet gaan opmeten. In plaats van met een meetlat te gaan klooien, richt je het device op de plek waartoe je moet meten en geeft de laser perfect aan hoe groot die afstand is. Met ene volle batterij kun je 3500 keer iets op meten. Ook rekent het device de totale volume van een bepaalde ruimte uit en kan hij nog veel meer. Kortom, een zeer handige gadget om bij je klus spullen te hebben.

AliExpress
Xiaomi laser meter (Bron: AliExpress)

De laser meter is te koop vanaf €17,20 bij AliExpress.

#4 Betaalbare smartphone

Voor een smartphone ben je vandaag de dag al snel honderden euro’s kwijt. Maar wat nou als je niet zoveel geld beschikbaar hebt? Of je een tweede smartphone wilt hebben voor je Pokémon Go-avonturen? Dan kun je voor minder dan honderd euro deze smartphone scoren. Hij is voorzien van 64 GB opslag ruimte, een batterij van 3300 mAh, een front en een backcamera en 4 GB Ram. Ook draait hij op Android 9. Kortom, meer dan genoeg voor een goede smartphone.

Smartphone
Betaalbare smartphone (Bron: AliExpress)

De betaalbare smartphone is te koop vanaf €95,14 bij AliExpress.

#5 Oordopjes

Tot slot hebben we nog een paar oordopjes. Het zijn oordopjes die gewoon ouderwets met een kabel werken en daardoor is het wel handig als je een device hebt waar je dat mee kunt gebruiken. Met de oordopjes krijg je vervolgens hoogwaardig geluid binnen en kun je nog meer genieten van je favoriete muziek.

Oordopjes (Bron: AliExpress)

De oordopjes zijn voor €5,83 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #111
Sluiten