Noah Korevaar
Noah Korevaar Uncategorized 28 jul 2017

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #14

Elke week zetten we de beste AliExpress koopjes, deals en gadgets op een rijtje voor je. Ook deze week staan er weer prachtige koopjes tussen!

De beste AliExpress koopjes

AliExpress is een bizarre website. Je kunt er echt van alles vinden. Wij maken je wegwijs in het online winkelparadijs door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Slimme Xiaomi schoenen

Xiaomi is zo’n merk dat je overal tegenkomt. Van smartphones tot projectoren en pennen: het Chinese merk maakt alles. Zo ook een slimme schoen, zo ontdekten we onlangs op AliExpress. Deze schoenen hebben een ingebouwde chip.

Xiaomi slimme schoenen AliExpress

Die chip meet precies hoe ver je hebt gelopen, hoeveel calorieën je hebt verbrand en ga zo maar door. Alles wat je gewend bent van een fitness tracker. Wat deze schoenen zo bijzonder maakt, is dat ze er ook gewoon goed uitzien. Voeg daar modulaire zolen en andere snufjes aan toe en je hebt de ultieme gadgetschoen. Voor vijftig euro kun je een paar bemachtigen in je favoriete kleur.

De opvolger van de Fidget Spinner

Fidget Spinners zijn nog steeds ontzettend populair, al neemt het wel rap af. Fabrikanten zijn dan ook al op zoek naar de volgende hype. Wat is de Fidget Spinner 2.0? Maak kennis met de Orbiter. De kans dat dit hebbedingetje net zo populair wordt is klein, maar toch heeft men hoge verwachtingen.

Fidget Spinner

Maar wat is het? Het gaat om een magneet en een balletje. Je kunt het balletje er als een normale spinner omheen laten draaien, of het geheel als een tol gebruiken. Wij zijn sceptisch, maar voor iets minder dan vier euro kun je het zelf uitproberen.

Vissenschoenen

Ben je nog op zoek naar luchtige schoenen? Zoek niet langer, want we hebben het perfecte paar voor je gevonden. Steek gewoon je voeten in een tweetal vissen! In China schijnen deze modellen zeer populair te zijn.

AliExpress vissen schoenen

Check vooral ook even de beschrijving, want de foto’s zijn hilarisch. Je kunt zelfs met je hele gezin in deze stijl rondlopen. Kinderen kunnen de schoenen ook gebruiken als speelgoed. Voor twintig euro kun je je leven compleet maken.

All in 1 geheugenkaartlezer

AliExpress staat ook vol met nuttige gadgets. Producten waar je echt wat aan hebt, in tegenstelling tot sommige andere.. creatieve spulletjes. Check bijvoorbeeld deze gadget, die je voor minder dan twee euro in huis kunt halen.

Heb je overal en nergens adapters slingeren voor geheugenkaartjes? Je bent niet de enige. Er zijn zoveel soorten en maten. Je hebt ze binnenkort niet meer nodig, want deze geheugenkaartlezer slikt ze allemaal. Ideaal!

Unieke en ondeugende USB-stick

Laten we afsluiten met waar het op AliExpress allemaal om draait: bizarre en spotgoedkope gadgets. Met deze USB-stick heb je het perfecte cadeautje te pakken. We horen je al denken: “Schattig, een USB-stick in de vorm van een hond!”

AliExpress hond

Dit hebbedingetje is echter niet zo onschuldig als je denkt… Het schattige dier maakt namelijk een nou niet bepaald onschuldige beweging. Smakeloos? Ja, maar voor iets minder dan drie euro hoor je ons niet klagen.

Nog meer koopjes

Wil je nog meer koopjes? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #14
Sluiten