Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #12

Elke week speuren we AliExpress af voor de allerbeste koopjes, gadgets en hebbedingetjes. De pareltjes zetten we voor je op een rijtje.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat propvol met bizarre, handige of juist hilarische producten. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf toffe koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Ruim die kabels toch eens op!

Laptops, smartphones, tablets en tegenwoordig zelfs smartwatches: overal heb je kabeltjes voor nodig. Al snel is je bureau een groot oerwoud. Gelukkig is er een betaalbare oplossing die er ook nog eens strak uitziet.

Bcase kabels

Het Bcase systeem gebruikt magneetjes om je kabels onder controle te houden. Je kunt de magneetjes op de basis plaatsen, zoals op de afbeelding hierboven, of bijvoorbeeld op het scherm van je computer. Voor rond de vier euro creëer je een stukje welverdiende rust.

Magnetische vloeistof

Dit is echt heel tof: magnetische vloeistof. Eerder lieten we je al een zandloper met dit intrigerende goedje zien, maar met deze gadget kun je zelf de vloeistof manipuleren.

Magnetische vloeistof Aliexpress

Het idee is simpel. Je krijgt een potje met daarin wat magnetische vloeistof, in combinatie met een aantal magneetjes. That’s it. Het resultaat is ronduit fascinerend, maar het goedje blijft helaas nou eenmaal vrij prijzig. Voor 17 euro kun je je visite verrassen.

Googly eyes

Of je nou nog op de basisschool zit of je al bent ingeschreven bij een bejaardentehuis, Googly eyes blijven hilarisch. Je weet wel, die oogjes die je overal op kunt plakken. Helaas waren ze op school altijd zo snel op.

AliExpress Googly Eyes

Treur niet langer, want nu kun je er alsnog van gaan genieten. Voor het luttele bedrag van drie euro heb je maar liefst 700 van de lachwekkende oogjes. 700! En dan hebben ze nog verschillende groottes ook.

Smartphone case met je naam erop

Heb je nog een case nodig voor je smartphone? Kies dan niet voor een onpersoonlijk hoesje, maar check eens deze verkoper op AliExpress. Voor slechts drie euro krijg je een doorzichtige case met jouw naam erin.

iPhone case AliExpress

Op de foto komt het niet echt over, maar het resultaat ziet er goed uit. Alsof je naam echt uitsteekt. De aanbieding noemt enkel iPhones, maar naar verluidt kun je ook Samsung-cases krijgen door een berichtje naar de verkoper te sturen.

Voeten- en handenverwarmer

Bij dit wekelijkse lijstje hoort natuurlijk een gekke gadget voor in huis. Deze week gaat het om een voeten- en handenverwarmer. Sloffen of handschoenen? Nee joh, met dit hebbeding verwen je je ledematen.

Handenverwarmer AliExpress

Ze moeten immers elke dag hard voor je werken. Voor iets minder dan 25 euro kun je zelfs een kleurtje uitkiezen.

Op zoek naar nog meer koopjes? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met toffe gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #12
Sluiten