Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #20

Feest, we zijn beland bij de twintigste editie van ons AliExpress-lijstje! Dat vieren we weer met de beste koopjes die je op het Chinese walhalla kunt vinden. Van multifunctionele kussens tot mutsen die je in de cel doen belanden: dit zijn de beste tips.

De beste AliExpress deals

AliExpress is de ultieme bestemming voor koopjesjagers. Je kunt er echt van alles vinden. Wij maken je wegwijs in het online winkelparadijs door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Multifunctioneel opblaasbaar kussen

Multifunctionele gadgets, wij houden ervan. Neem dit bijzondere kussen bijvoorbeeld. De opblaasbare accessoire is geschikt voor elke situatie waarin je even wil dutten. En nee, maak je geen zorgen, je hoeft niet je smartphone weg te leggen. Ook daar hebben de slimme Chinezen een oplossing voor gevonden, zoals je hieronder kunt zien.

Opblaasbaar kussen Opblaasbaar kussen Opblaasbaar kussen

Je krijgt er zelfs een net tasje bij. Dergelijke kussens kun je ook in Nederlandse winkels vinden, maar dan kosten ze vaak rond de dertig euro. Op AliExpress vind je identieke exemplaren voor rond de twaalf euro. Slaap lekker!

Chewbacca hoodie en onesie

Over een paar maandjes komt de nieuwe Star Wars film uit, en dat mag gevierd worden. Met de levertijden van AliExpress is het nu al tijd om je voor te bereiden. Hoe ga jij indruk maken in de bioscoop? Wij weten het al, want op AliExpress hebben we deze prachtige Chewbacca hoodie gevonden.

AliExpress Star Wars AliExpress Star Wars

Nadeeltje: het kunstwerk kost meer dan veertig euro. Gelukkig zijn we de kwaadste niet, want we hebben ook een alternatief. Deze onesie ziet er ook gewoon goed uit, en kost je slechts 12 euro. Of je daarin je lokale bioscoop durft in te lopen, is een andere vraag. Check ook deze toiletsticker uit onze vorige lijstjes voor meer Star Wars-plezier.

Overal Bluetooth

Heeft je computer of laptop geen Bluetooth, maar wil je toch draadloos gamen of muziek luisteren? AliExpress heeft een spotgoedkope oplossing voor je. Voor minder dan 3.50 euro valt er een Bluetooth-adapter op je deurmat. Je hoeft het apparaatje enkel in een USB-port te steken.

AliExpress Bluetooth

Klein dingetje: volgens de beschrijving heeft dit hebbedingetje een bereik van twintig meter. Reken daar niet op, want waarschijnlijk komt het met Bluetooth 4.0 neer op tien meter. Ach, daar zul je zelden last van hebben en voor zo weinig geld mogen we niet klagen.

Trump t-shirt

Ook een goede tip: AliExpress staat vol met hilarische en spotgoedkope t-shirts. Weer eens wat anders dan dat ene shirt van de H&M dat iedereen in zijn kast heeft hangen. Neem bijvoorbeeld dit onderstaande exemplaar. Subtiel commentaar toch? De store van deze verkoper staat vol met dit soort bizarre prints.

Donald Trump

Dit specifieke t-shirt kost zes euro, maar er staan ook genoeg exemplaren op die de helft kosten. Let echter wel goed op de maten, want niet overal gebruiken ze dezelfde standaarden. Bovendien zijn Chinezen gemiddeld een tikkie kleiner, dus dat levert soms ook bijzondere avonturen op.

Octopus-muts

De tijd gaat snel. Binnenkort is het weer herfst, en dan is het bovenstaande shirtje helaas toch echt te koud. Tijd om naar mooie mutsen te gaan kijken! Wij trappen af met dit prachtige octopus-exemplaar. Zo zul je zeker op straat opvallen. Op een positieve manier? Waarschijnlijk niet, maar ach.

AliExpress octopus-muts

Bonus: je kunt deze octopus-muts ook inzetten tijdens carnaval, of andere feestjes. Pas wel op, want het lijkt ook net alsof je een bank gaat overvallen. Voor minder dan 7.50 euro kun je zelf een kleurtje uitkiezen voor op je mugshot.

We WANT more!

Nog meer topkoopjes checken? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

 

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #20
Sluiten