Noah Korevaar
Noah Korevaar Deals 17 nov 2017

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #30

Elke week zetten we weer mooie koopjes van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot nuttige gadgets: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De tofste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Uitstekende oordopjes voor een schijntje

Oordopjes zijn een absolute must-have. Onderweg, op school, op je werk: overal komen ze van pas. Daarom is het belangrijk om goede oordopjes te hebben. Daar profiteer je immers zeer vaak van. Laat die Action-exemplaren dus lekker liggen, en verwen jezelf. Gelukkig hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, er zijn oordopjes van een paar euro die tig keer beter klinken.

AlIExpress oordopjes

Het is lastig om de pareltjes tussen de troep te vinden, maar dat hebben wij deze keer voor je gedaan. Makkelijk toch? Deze oordopjes klinken even goed als oordopjes ter waarde van zestig euro die je in de gemiddelde shop in Nederland vindt. Leve China! Dit paar kost 5.26 euro.

Inklapbare reistandenborstels

We zijn liefhebbers van briljante gadgets. Dan denk je meteen aan peperdure elektronische apparaten, maar dat hoeft helemaal niet. Deze week werden we verrast door deze geniale oplossing op AliExpress: inklapbare reistandenborstels.

AliExpress tandenborstel

Zo hoef je nooit meer met viezige boterhamzakjes in de weer te gaan. Bovendien nemen deze tandenborstels weinig ruimte in, en kosten ze ook nog eens slechts 0.54 euro. Wat wil je nog meer? Een elektrische tandenborstel? Tja, dan moet je even verder zoeken.

Nooit meer uitglijden

We gaan langzamerhand de winter in, en gezien de levertijden van AliExpress is het dus tijd om alvast in te slaan. Bespaar je zelf een hoop pijn en schaf deze spikes voor onder je schoenen aan. Zo glijd je niet meer uit over ijs. Althans, de kans wordt er een stuk kleiner op.

Spikes winter AliExpress

 

Nederlandse winkels vragen hier vaak een fortuin voor, maar op Ali staan ze voor slechts 3.23 euro. Of ze even lang meegaan is de vraag, maar voor dat bedrag is het een redelijk veilig experiment. Behalve als je uitglijdt natuurlijk…

De ultieme dashcam

Dashcams zijn ook gewoon op AliExpress te vinden. Saaie, zwarte doosjes, uitgerust met alle functies die je als chauffeur nodig hebt. Maar soms wil je iets verder gaan, met een vleugje Chinese creativiteit. Zoek niet langer, want we hebben de ultieme dashcam voor je gevonden.

AlIExpress dashcam badeend

 

Deze badeend kun je vol trots op je dashboard zetten. Kinderen worden er vrolijk van, en andere autorijders zullen in de meeste gevallen niet doorhebben dat het om een dashcam gaat. Ook niet verkeerd: met de beeldkwaliteit en overige specificaties zit het ook goed. Dat is dan 48.91 euro alstublieft! Wil je een gigantische opblaasbare badeend? Check dan dit.

Pug-masker

We blijven even in dierenland, met dit prachtige pug-masker. In Nederlandse winkels en webshops betaal je je blauw aan maskers voor carnaval en andere feesten. Vaak valt de kwaliteit dan ook nog eens vies tegen. Doe jezelf dan ook een plezier en schaf dit pracht-exemplaar aan.

Pug AliExpress

Dan heb je alvast wat voor carnaval, Halloween en misschien zelfs je kerstdiner. Voor slechts 7.86 euro maak je elk feestje compleet. Ben je toch liever een aap? Check dan de overige producten van die verkoper, zoals dit masker.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe aanbevelingen? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Like WANT op Facebook voor meer AliExpress!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #30
Sluiten