Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #37

Elke week zetten we weer heerlijke koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Goedkope Bluetooth-controller

Heb je zo’n tv-boxje, of speel je geregeld spelletjes op je tablet of smartphone? Dan mis je waarschijnlijk de fysieke knoppen. Pookjes op een touchscreen werkt helaas toch minder. Treur niet langer, want AliExpress staat vol met uitstekende Bluetooth-controllers die zelfs op je laptop of pc werken. Maar ja, welke zijn het beste?

Mocute 055 aliexpress bluetooth controller

Wij raden je de MOCUTE 055 aan. De bouwkwaliteit is in orde, het design ziet er goed uit en er zijn een flink aantal knoppen. Knoppen die je overigens zelf kunt mappen. Het grootste voordeel van dit hebbeding is de lage prijs: voor 9,30 euro heb je al een exemplaar in huis. Haal er twee, en je kunt samen gamen.

Magische snoepautomaat

Vroeger keek je verlekkerd naar snoepautomaten, tevergeefs. Of je had het geld niet, of je ouders gunden de machines niet eens een blik waardig. Nu ben je volwassen, en is het tijd om revenge te nemen. Koop gewoon je eigen snoepautomaat! En tja, als je toch bezig bent, dan wil je natuurlijk een high-tech exemplaar.

Candy dispenser automatisch

Maak kennis met Candy Magic, een snoepautomaat met een strak design. En nu het magische gedeelte: je hoeft enkel je hand eronder te houden, en het snoep begint te rollen. Dankzij bewegingsdetectie is het zo geregeld. Voor 21,27 euro heb je er al eentje. Ook een leuk cadeautje! Voor meer toffe cadeautjes kun je dit dossier checken.

Telefoonhouder

De kans is groot dat je elke dag je telefoon, tablet of E-reader oplaadt. Helaas kan dat waarschijnlijk niet bij elk stopcontact: er moet immers een kastje of ander oppervlak naast of onder staan, om je gadget op te leggen tijdens het opladen. Daar gaat nu verandering in komen! Deze telefoonhouder bevestig je aan je muur. Vervolgens kun je er een telefoon in zetten.

Telefoonhouder tablet smartphone Telefoonhouder tablet smartphone

Of koop er twee, en je kunt zelfs een tablet erin kwijt. Handig voor tijdens het koken! Dit handige hebbeding kost slechts 3,30 euro. Dankzij het hoogwaardige design is het ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur.

Slimme plantenbak

Ben je een ramp met planten, maar wil je wel een stukje groen in huis hebben? Kijk dan eens naar een slimme plantenbak. AliExpress staat er vol mee. Vooral dit exemplaar wordt geprezen door recensenten. Het witte, strakke design past zo naast je Apple-producten.

Slimme plantenbak

Maar wat maakt deze gadget zo slim? Het systeem merkt automatisch of je planten water nodig hebben. Vervolgens wordt het water, dat jij erin giet, slim verdeeld. Is ook het extra reservoir leeg? Dan krijg jij een melding dat het water bijgevuld moet worden. Mooi toch? Voor 16,73 wordt je huis een groene oase. Valt mee, zeker voor een smart home-product.

Lego-bestek

We sluiten af met een leuke accessoire voor kinderen: Lego-bestek. Althans, het is geen officieel Lego-product, maar je kunt de blokjes er gewoon op klikken. Het gaat om een setje met een lepel, vork en een mes. Het heft bestaat uit Lego-nopjes, waar je dus van alles op kunt klikken.

Lego-bestek AliExpress

Zo kunnen kinderen hun eigen bestek customizen. Niet alleen leuk op een kinderfeestje, maar ook handig om kinderen aan het eten te krijgen. De prijs valt bovendien reuze mee: voor 3,22 euro heb je al een setje. Pas echter wel op: op het moment van schrijven zijn er slechts tien setjes beschikbaar. Gelukkig zijn er nog talloze andere verkopers. Hier lees je hoe je altijd de laagste prijzen op AliExpress vindt.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #37
Sluiten