Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #36

Elke week zetten we weer heerlijke koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Elektrische blikopener

Het openen van een conservenblik kan een vervelend klusje zijn. Waar je de ene keer meteen het blik open krijgt, moet je de andere keer een flinke strijd leveren. Voor je het weet ligt de helft van de inhoud op de grond, of is je mes krom. Dat kan slimmer! Gelukkig heeft AliExpress een oplossing.

Elektrische blikopener AliExpress

Voor 8,30 euro heb je een elektrische blikopener in huis. Je hoeft enkel deze strakke gadget bovenop het conservenblik te plaatsen, op de knop te drukken en het apparaatje doet de rest. Voor dat geld kun je een hoop gedoe besparen..

Linnen Bluetooth Speaker

We zijn bij WANT groot fan van Bluetooth speakers. We besteden dan ook regelmatig aandacht aan de meest bizarre, handige of goedkope exemplaren. Hier zetten we bijvoorbeeld de beste Bluetooth speakers op AliExpress voor je op een rijtje. De laatste weken weet echter een nieuwe gadget de show te stelen.

Bluetooth speaker

Deze speaker valt meteen op door zijn uiterlijk. Het smaakvol vormgegeven geheel past in elk interieur. Het warme linnen staat in sterk contrast tot de plastic dozen die je gewend bent van Chinese speakers. Mooie bonus: volgens de eerste gebruikers is de geluidskwaliteit ook nog eens uitstekend. Dat is dan 26,70 euro alstublieft.

Goedkoop timelapses filmen

Heb je een fotocamera, en ben je op zoek naar toffe accessoires? Dan is AliExpress een wallhalla. Niet alleen zijn de camera-accessoires in de meeste gevallen spotgoedkoop, maar de kwaliteit valt ook reuze mee. Zo kun je veilig je fotografie naar een hoger niveau tillen. Hier zetten we handige AliExpress-accesssoires voor je camera op een rijtje.

Timelapses filmen

Check ook het bovenstaande hebbeding. Dit is een gadget die slechts 10,30 euro kost, maar schitterende timelapses op kan leveren. Je kent ze uit video’s van GoPro en Casey Neistat, maar ook in films wordt er vaak gebruik van gemaakt. Een langzaam draaiend shot, over een langere tijd opgenomen en vervolgens versneld. Nu kun je dat zelf ook doen.

Gekke mutsen

De winter is begonnen, en dat merk je. Het is hartstikke koud buiten. Gelukkig kun je je daarop kleden. AliExpress staat vol met gekke, briljante en kunstzinnige mutsen. Neem bijvoorbeeld het onderstaande exemplaar, waarmee je je een ridder kunt wanen.

AliExpress hat knit roman muts

Check vooral even de andere producten van deze verkoper, want het wordt nog veel gekker. Denk aan complete baarden en pruiken, allemaal in de vorm van een muts. Dit specifieke exemplaar kost 9.30 euro.

Schroevendraaierset

We sluiten af met een praktische tip, een schroevendraaierset. Verrassing: de meeste goedkope schroevendraaiers die je in de lokale bouwmarkt aanschaft, komen ook gewoon uit China. Bestel ze direct op AliExpress, dan bespaar je een hoop geld. De kwaliteit schijnt verassend goed te zijn.

AliExpress schroevendraaierset

De bovenstaande set kost slechts 4.30 euro, maar daar krijg je een uit 25 onderdelen bestaande set voor terug. En ach, stel dat het ietwat tegenvalt: heb jij voor je sporadische gebruik echt topmateriaal nodig? Voor minder dan vijf euro kom je erachter!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #36
Sluiten