Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #50

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 50.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Sleutelhanger-spel

De zomer komt er weer aan, tijd om op vakantie te gaan. Lang achterin de auto, of in het vliegtuig. Tijd voor goedkoop vermaak dus. En wat is nou vermakelijker dan een simpel potje Whack-A-mole?

AliExpress whack a mole

Oftewel, mollen slaan. Maar dan met een Chinees sausje. Dit spelletje kun je aan je sleutelbos hangen, en kost slechts 1,49 euro. Voor 3,48 euro heb je er zelfs drie.

Minigolf-pennen

We blijven even bij de goedkope spelletjes. Dit smaakvol ingepakte golfsetje bestaat namelijk stiekem uit balpennen. Een ideaal cadeautje dus.

Minigolf pennen AliExpress

Haal de pennen eruit, zet het vlaggetje klaar, en golfen maar! Ondertussen houd je de score met de golfclubs zelf bij. Multifunctioneel! Dat is dan 5,50 euro alstublieft.

Xiaomi Sherlock slot

Deze gadget kost iets meer dan de voorgaande hebbedingetjes, maar dan heb je ook wat. Dit is namelijk geen ludieke grap of sympathiek cadeautje, maar een slim deurslot van Xiaomi.

Xiaomi Sherlock slot

De bekende Chinese fabrikant levert met de Xiaomi Sherlock een topproduct af. Je kunt met je vingerafdruk de deur openen, of met de bijbehorende app. Zo kun je er voor zorgen dat bijvoorbeeld bepaalde mensen op bepaalde tijdstippen naar binnen kunnen, zoals schoonmakers. Handig! Voor 88,79 euro heb je al een slot, dat op de meeste systemen past.

AliExpress Outdoor survival-kit

Ga je binnenkort de natuur in? Pak het wat serieuzer aan met een complete outdoor survival-kit. Inclusief zakmes, kompas, zaag, zaklamp en zes andere gadgets.

Outdoor survivalkit

Het totaalpakketje zit in een stevige doos. Het prijskaartje? Voor slechts 13,49 euro wordt er eentje zonder verzendkosten naar je opgestuurd. Dat lijkt te mooi en te goedkoop om waar te zijn, maar het zou niet de eerste keer zijn dat AliExpress weet te verrassen.

AliExpress staat ook vol met mooie rugtassen, vaak volgestouwd met handige gadgets. Helaas is het pittig om de kwaliteit te beoordelen, tussen alle namaak. De recensies voor deze rugzak zijn gelukkig unaniem zeer lovend.

Rugtas

Het design is strak, er zitten genoeg vakjes in voor je gadgets en er is zelfs een systeem voor je USB-kabel. Zo kun je altijd je telefoon opladen. Voor 33,14 euro kun je er eentje bestellen.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #50
Sluiten