Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #52

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 52.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Siliconen laptop-plugs

Laptops hebben tegenwoordig steeds minder ports en gaten, en dat scheelt een hoop stof. Heb je nog een ouder model, of verzamelt jouw computer alsnog bergen stof? Dan kun je voor slechts 0,77 euro alle gaatjes vullen met een stukje plastic.

Laptop Plugs ports

Zo verzamelen je ongebruikte ports geen stof, en blijft je laptop schoon van binnen. Het is niet alleen zeer goedkoop, maar het scheelt ook een hoop gedoe als je er iets in wilt steken. Je kunt zelfs een mooi kleurtje uitzoeken.

DIY Tetris LED-lamp

Tetris is niet alleen een immer verslavend spelletje, het is een ook een knap staaltje design. AliExpress brengt het allemaal samen in deze prachtige gadget. Het gaat om een LED-lamp in de vorm van Tetris-blokken.

Tetris bureaulamp

Nu komt het mooiste gedeelte: je kunt de blokken zelf stapelen! Ze gaan pas aan wanneer ze op elkaar geplaatst worden. Zo kun je zelf je eigen lamp bouwen. Ideaal toch? Voor 15,53 euro wordt eentje opgestuurd.

Goedkope designer-stropdassen

Je staat er vaak niet bij stil hoeveel alledaagse benodigdheden je op AliExpress kunt vinden. Vrijwel alles is er verrassend goedkoop, wat je soms helaas ook terug ziet in de kwaliteit van de producten. Deze tof ontworpen stropdassen vormen de absolute uitzondering op die regel.

Stropdas AliExpress

Kopers zijn zeer positief over deze accessoires. Het is weer eens wat anders dan een saai kleurtje. Je draagt waarschijnlijk niet elke dag een stropdas, dus het prijskaartje van 2,79 euro komt ook uitstekend uit. Klik vooral ook even door naar de verkoper, voor meer toffe kleding-accessoires.

Retro flip-klok

Terug naar je bureau. Die kun je binnenkort namelijk een stuk completer maken met deze toffe retro-klok. Een echte ouderwetse flipper, die in elk interieur past.

Retroklok flip

Op de foto’s lijkt het allemaal een beetje te plastic, maar in het echt ziet deze klok er verrassend degelijk uit. Voor slechts 8,59 euro is het bovendien een mooi cadeautje.

Inktafdruk van babyvoetje

Kinderen worden ontzettend snel groot. Gelukkig hebben we nog de waardevolle herinneringen, maar soms wil je het op een andere manier vastleggen. Niet alleen met een foto, maar op een unieke manier die later een glimlach op je gezicht tovert. Elke moeder heeft de het minuscule babyvoetje van haar kinderen in haar hand gehad. Dat is een gevoel, dat je niet meer terug krijgt.

Inktafdruk

Of toch niet? AliExpress heeft het antwoord. Voor minder dan 5,20 euro kun je een afdruk van een babyvoetje- of hand maken. Veel goedkoper dan je zou denken dus. Bovendien is het veilig, want je kunt de inkt er direct weer af wassen. Ook een tof cadeautje voor moederdag, al wordt dat dus helaas volgend jaar pas.

 

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #52
Sluiten