Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #53

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 53.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Rubber oordopjes vervanging

Oordopjes gaan soms verrassend lang mee, ondanks het feit dat we ze overal in proppen. Helaas verdwijnen onderweg geregeld de rubberen tipjes die je in jouw oren steekt. Vaak krijg je er een paar extra bij, maar de kans is groot dat die allang ergens in je prullenbak zijn beland.

Oordopjes bonus AliExpress

Maar ja, je oordopjes zonder de rubberen tipjes gebruiken is ook nou niet bepaald prettig. Wat nu? AliExpress heeft de oplossing voor je. Of je nou al de pineut bent of niet, zorg dat je voor 6,20 euro dit setje altijd achter de hand hebt. Thanks us later!

Bulbasaur plantenpot

Ken je Bulbasaur nog uit Pokémon? De nostalgische anime-serie wordt nog altijd uitgezonden. De Pokémon herken je waarschijnlijk allang niet meer, dus we houden het voor dit lijstje lekker bij de originele starters. Bulbasaur heeft altijd een plantje op zijn rug in de games en de serie.

Plantenpot bulbasaur

Oftewel, Bulbasaur is het perfecte potje om zaadjes in te planten. AliExpress snapt dat als geen ander, want je kunt er voor slechts 11,18 euro een keramieken plantenpot scoren. Nostalgisch!

Op afstand bestuurbaar slagschip

De zomer nadert rap. Lekker op vakantie, op het strand je boekje lezen. Of natuurlijk in actie komen in het water. Dat doe je dankzij AliExpress nu met een bijzonder toffe gadget: een op afstand bestuurbaar slagschip.

Op afstand bestuurbaar slagschip

Met een topsnelheid van 5 kilometer per uur zul je geen hoge ogen gooien, maar dat mag de pret niet drukken. Voor slechts 15,79 euro is het een leuk cadeautje of experiment.

Het ultieme vakantieshirt

Over vakanties gesproken: ga je deze zomer naar een land waar ze geen Nederlands of Engels spreken? Dan is dit kledingstuk een onmisbaar redmiddel voor je. Door de symbooltjes aan te wijzen in een vreemd oord kom je zo nog verrassend ver.

Buitenland shirt

Van de weg vragen naar het toilet naar het regelen van een taxi: universele symbolen zijn verrassend effectief. Het mooie is dat de prijs ook nog eens reuze meevalt: voor 4,56 euro heb je er al eentje.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

En ontvang wekelijks de beste AliExpress deals!.
[revue_subscribe]

Multifunctionele airconditioner

We houden van multifunctionele gadgets, al helemaal als ze je koel houden tijdens de warmste zomerdagen. Deze mini-airconditioner kan tot wel acht uur door draaien per gevulde watertank. Warme lucht wordt opgezogen, koude lucht komt eruit.

airco

Daarnaast geeft dit hebbeding ook nog eens kalmerend licht, in verschillende kleuren. Volgens de productbeschrijving kun je zo zelfs op de heetste zomerdagen kalmpjes in slaap vallen. Voor 25,66 euro kom je erachter!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #53
Sluiten