Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #54

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 53.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

Bluetooth speaker voor de zomer

De zomer komt er weer aan! Lekker naar buiten, de avonduren doorbrengen in het park of misschien zelfs aan het strand. Dan is een goede playlist natuurlijk essentieel. Maar ja, je wilt geen gigantische en peperdure speaker meezeulen.

Bluetooth speaker

Gelukkig heeft AliExpress de oplossing, in de vorm van deze compacte Bluetooth speaker. De gadget is waterdicht, waardoor je ook aan het strand gerust muziek kunt luisteren. Bovendien is de geluidskwaliteit volgens gebruikers zeer goed, al helemaal gezien de speaker slechts 11,14 euro.

Paraplu-hondenriem

Ook in de zomer kan het soms ontzettend hard regenen, we leven immers in Nederland. Gelukkig kun je ook in hondenweer jezelf voorbereiden middels toffe gadgets. Check bijvoorbeeld deze hondenriem, die stiekem ook een paraplu is.

Paraplu honden

Althans, stiekem, helemaal niet stiekem. Check ook vooral even de tekst in de bovenstaande afbeelding, die in heerlijk AliExpress-Engels is opgesteld. Voor 10,75 euro heb je er al eentje!

Strakke waterdichte muismat

Tijd voor een mooie upgrade voor je bureau-setup. Op AliExpress vind je allerlei strakke muismatten, van exemplaren met je favoriete games erop tot deze metalen variant. Rond, strak en waterdicht.

Muismat

Het matcht perfect met Apple-gadgets, zonder dat je de lage prijs aan de kwaliteit afziet. Er is overigens ook een rechthoekige variant, check dus vooral even de productpagina. Voor 7,73 euro heb je er al eentje.

Hotdog-snijder

In de zomer is het natuurlijk ook tijd voor hotdogs. AliExpress helpt je een handje met deze bizarre hotdog-snijder. Leg de hotdog erin, klap de snijder dicht en je hebt automatisch een shitload aan partjes.

Hotdogsnijder aliexpress

Nu is de vraag: waar heb je dit voor nodig? We hoopten dat we het antwoord in de recensies zouden vinden, maar die verlossing blijft uit. Voor 6,87 euro kun je het voor ons uitzoeken.

iPhone-case

Er gaat weinig boven een goede case voor je smartphone, in dit geval een iPhone. En dat komt nauw, want lang niet elke accessoire is goed afgewerkt. Deze case valt op door zijn lage prijs en hoge kwaliteit.

iphone AliExpress

Je pasjes passen erin, maar worden alsnog beschermd door een extra flap. Het geheel zit subtiel en strak om je iPhone heen. Voor vrijwel elke semi-recente iPhone is er zelfs een variant. Dat is dan 3,90 euro alstublieft.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #54
Sluiten