Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #56

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 55.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

Basketballen op het toilet

We moeten minder op onze smartphone zitten, was onlangs nog het devies van onderzoekers. Al dat gestaar naar schermpjes maakt ons bijziend. De oplossing? Op het toilet niet door Facebook scrollen, maar je basketball-skills opvijzelen!

Basketball AliExpress

Een basket, een houder voor de ballen, en zelfs een matje dat matcht en rondom je toiletpot gelegd kan worden. Wat een totaalpakket! Voor 13,20 euro kun je al los gaan.

Lightsaber paraplu

AliExpress weet ons na meer dan vijftig van deze lijstjes nog steeds dagelijks te verrassen. De meest saaie alledaagse objecten krijgen een bizar Chinees sausje.

Lightsaber paraplu

Neem bijvoorbeeld deze paraplu. Voortaan val je overal op met een echte lightsaber uit Star Wars, die ook nog eens als zaklamp kan dienen. Wat een innovatie. Dat is dan 13,45 euro alstublieft.

Bluetooth koptelefoon

Het is tijd voor kerst! Althans, als we AliExpress moeten geloven. We horen steeds vaker positieve geluiden over de Mpow Bluetooth Headphones, een Bluetooth koptelefoon die slechts 14,20 euro kost.

Bluetooth koptelefoon

Wat heeft dat met kerstmis te maken? Helemaal niks, maar de wilden je de bovenstaande schitterende promotie-afbeelding niet besparen. De geluidskwaliteit is overigens dik in orde, en je kunt zelfs Siri via de ingebouwde microfoon bedienen.

LED-letters

Tijd voor een mooie toevoeging aan je interieur. Voeg wat sfeervol licht toe in de vorm van een letter. Je hebt keuze uit het complete alfabet. Je initialen, of misschien zelfs een complete naam!

Letters Alfabet

Het LED-licht is vrij zacht, en het design is verrassend hoogwaardig. Een mooi cadeautje waarvan het prijskaartje reuze meevalt. Voor minder dan een tientje kun je er al een uitzoeken.

Spotgoedkoop horloge

 

We sluiten af met een van de vele wonderen die AliExpress te bieden heeft: spotgoedkope horloges die er nog verrassend goed uit zien ook. We hebben er zelfs een compleet artikel over.

Horloge AliExpress

Dit exemplaar is voor vrouwen, maar als je op de verkoper klikt dan krijg je een overzicht van tientallen modellen. Ook voor mannen dus. Stuk voor stuk kosten ze slechts een paar euro.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #56
Sluiten