Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #59

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 59.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

Toad Bluetooth speaker

AliExpress staat propvol met Bluetooth speakers, in alle vormen en maten. Deze week viel ons dit exemplaar op, duidelijk geïnspireerd door Toad uit de Super Mario games. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren.

AliExpress gadgets

De kleine speaker kan zelfs middels de zuignap aan de onderkant aan je smartphone bevestigd worden. De geluidskwaliteit ligt volgens de recensies verrassend hoog, al blijft dat altijd een kwestie van afwachten. Maar ja, het kost dan ook maar 2,30 euro.

Anti slaap-alarm

Sukkel je regelmatig in slaap tijdens je werk, of begin je geregeld te knikkebollen in de auto? Dat is zeer gevaarlijk. Gelukkig hebben de Chinese knappe koppen op AliExpress daar een oplossing voor.

AliExpress gadgets

Deze gadget draag je boven je oor. Dankzij de ingebouwde sensor kan het zwarte doosje meten of je hoofd begint te knikken. Wanneer dat gebeurt, wordt er meteen een alarm afgespeeld, zodat je weer wakker schrikt. Klinkt briljant, maar het roept ook veel vragen op. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je vaak knikt tijdens een gesprek? Voor slechts 4,80 euro kom je erachter.

Basketbal-bureaulamp

Ook op het gebied van kunstige bureaulampjes weet AliExpress altijd te verrassen. Dit basketbalveld is een multifunctioneel stukje kunst, en de ultieme bureaugadget.

Het geheel geeft namelijk niet alleen leeg, maar verbergt ook een ingebouwd kompas. Het is alleen helaas niet duidelijk of de basketballen zelf vast zitten. Dat zou dan weer jammer zijn.. Voor 12,30 euro heb je het ultieme kantoor-cadeautje.

Tamagotchi-pen

Ah, Tamagotchi. De heerlijke rage waar we allemaal een hoop plezier (en frustratie) mee hebben beleefd. En levenslessen geleerd! Wanneer je immers niet goed voor je huisdier zorgde, ging ie gewoon dood. Vrij bruut.

AliExpress gadgets

Kun je anno 2018 je diertje langer in leven houden? Voor 1,78 euro kun je de uitdaging aan gaan, en je progressie opschrijven. Deze Tamagotchi is namelijk tegelijkertijd een pen. Echte innovatie!

Toffe sneakers

Op AliExpress vind je ook een hoop toffe sneakers, vaak voor een verrassend lage prijs. De kwaliteit kan echter nogal tegenvallen. In het geval van deze sneakers zal dat gelukkig niet gebeuren. Dit geliefde paar is flink in prijs verlaagd.

AliExpress gadgets

Sure,19,99 euro je kunt ze bestempelen als Vans-kopieën, maar dat mag de pret niet drukken. De bliksemschicht ziet er juist zeer strak uit, al helemaal in de praktijk. Dat is dan alstublieft!

 

 

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #59
Sluiten