Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #64

Elke week zetten we weer mooie koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 64.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

AliExpress Quadcopter-drone

De meeste drones zijn ontzettend lomp en zwaar, en daarom binnenshuis nou niet bepaald geschikt. Bovendien wil je geen honderden euro’s eraan uitgeven, gezien de kans groot is dat de gadget in kwestie binnen een paar weken kapot is.

Drone Quadcopter aliexpress

Maak kennis met deze quadcopter-drone, die dankzij zijn formaat overal rond kan vliegen. Er zit zelfs een cameraatje op, waarmee je in 720p kunt filmen. Niet genoeg voor een professionele film, maar meer dan goed genoeg voor hobbymatige doeleinden. 28,44 euro

Watergranaat

Met het warme weer gaat er weinig boven een goed watergevecht. Waterpistool in de aanslag, en strijden maar! Voeg een nieuwe dimensie aan die oorlog toe met deze granaat.

AliExpress watergranaat

Ja, dat zie je goed: een watergranaat. Briljant toch? Het kost even wat, maar dan heb je wel een geheim wapen gereed voor de zomer. 25,80 euro

Foam mortar

Al die kinderen met hun Nerf-geweren.. Jij hebt een grootser wapen nodig, een speelgoedwapen dat direct de oorlog in Nederlandse huishoudens kan beëindigen.

Foam Mortar

Maak kennis met deze mortar-gun, waarmee je een gigantische Nerf-pijl kunt afschieten. Goed richten, want je hebt maar een foam-pijl. Sterkte! 53,44 euro

Multifunctionele haarspeld

Bij WANT zijn we groot fan van multifunctionele gadgets, vooral als ze ook nog eens verrassend goedkoop zijn. Een uitstekend voorbeeld daarvan is deze haarspeld.

Multifunctionele haarspeld

Je kunt deze bad boy gebruiken als haarspeld, schroevendraaier, katapult en nog veel meer, zoals de bovenstaande afbeelding laat zien. En dat voor slechts 0,51 euro.

LED-klok

 

Tijd voor een mooi stukje decoratie voor in huis. Deze LED-klok kun je aan de muur hangen, waar je maar wilt. Het strakke design past in elk huishouden.

LED-klok

Een alarmfunctie en nachtmodus zorgen ervoor dat je niet verblind wordt, en je kunt zelfs zelf een kleur uitkiezen. En dat voor 11,80 euro.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #64
Sluiten